Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 166 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 28 Μάη 2015-Τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 28 Μάη 2015-Τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης

serifakios56Βροχες και καταιγίδες θα έχουμε από τις πρώτες πρωινές ώρες στην δυτική Ελλάδα τα Νησιά του Ιονίου και στο ΒΑ Αιγαιο.Στην συνέχεια οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο την Δυτική Στερεά και τις απογευματινες ώρες στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και προς τις βραδινές ώρες θα πλησιάζουν σιγά σιγά το Κρητικό Πέλαγος και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης.

 

ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Όπου  συνιστάται η μεγαλύτερη προσοχή θα έχουν οι παρακάτω περιοχές :

ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ,Σποράδες και πιθανές έντονες βροχές και καταιγίδες και στην Εύβοια.

Πελοπόννησος:Αχαΐα, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Κυρίως τα ορεινά της Ηλείας.

Δυτική Ελλάδα:Νησιά Ιονίου κυρίως τα νότια τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία ,Πρέβεζα στην Ήπειρο κυρίως τις μεσημεριανες ώρες.

Στερεα Ελλάδα:Ν Φωκίδας Ν.Βιοωτιας,Ν.Φθιωτιδας,Ν . Ευρυτανίας(Ανατολικά τμήματα και νοτια τις Αττικης)

Από τις μεσημεριανές ώρες και τις βραδινές στις :Κυκλάδες Και στα Δωδεκάνησα .Πιθανον τοπικές βροχές στα ορεινά και γύρω από αυτά στην Κρήτη. Από αύριο βράδυ προς ξημερώματα βροχές και καταιγίδες στο Νησί της Κρήτης.

Στις παραπάνω περιοχές θα σημειωθούν βροχές που κατατόπους θα είναι εντονες θα εκδηλωθουν καταιγίδες με συνοδεια τοπικού χαρακτήρα από χαλαζοπτωσεις.

 

ΑΤΤΙΚΗ: Με συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στην πόλη της Αθήνας και ίσως εκδηλωθουν κάποιες ψιχαλες 'η μικρής έντασης βροχες.Οσο βαδίζουμε προς τις μεσημεριανες ώρες βροχές θα εκδηλώνονται σχεδόν σε όλο το Νομο όπου θα έχουν πιο έντονο χαράκτηρα στα Ανατολικά και ΝΑ τμήματα του νομού,όσο προχωράμε στην ημέρα,πρόσκαιρα θα έχουμε μετακίνηση πιο εκτεταμένων ζωνών καταιγιδών ή βροχών απο τον Δυτικό Σαρωνικό. ΠΙθανες καταιγίδες πίσω και γύρω από τον Υμηττό στα ανατολικά τις Πεντέλης και στα νότια και παραθαλάσσια τμήματα της Πόλης και πιθανότητα καταιγίδας σε αυτές τις περιοχές(Πιθανές χαλαζοπτώσεις ).Ισως εκδηλωθει καταιγιδα και μέσα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής τις Μεσημεριανές προς απογευματινες ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ διευθυνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ στην Πάρνηθα και τους ορεινούς ογκους θα αγγίξουν και τα 5-6Β.Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 18 έως 23 βαθμούς.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :Συννεφια θα έχει η Πόλη της Θεσσαλονίκης αύριο Πέμπτη όπου θα πυκνώσει περισσότερο τις μεσημεριανες και απογευματινες ώρες και ίσως εκδηλωθούν κάποιες βροχές στο νομο.Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθυνσεις εντάσεως 5-6Β.Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 14 εως 21 Βαθμούς.


Επιμέλεια: Ιωάννης Σταματάκης (serifos)

Σχόλια   

 
+4 #1 Teometeo 28-05-2015 01:22
Πρόγνωση Αττικής 28-5-15 .Τοπικά νεφελώδης θα ξεκινήσει ο καιρός στον νομό με πιθανές ασθενείς βροχές ή ψιχάλες,πρόσκαι ρα θα έχουμε ανοίγματα αργά το πρωϊ στην συνέχεια απο τα δυτικά αναμένουμε κλεισίματα του καιρού με τοπικές βροχοπτώσεις καθώς και καταιγίδες,με την μορφή περασμάτων,προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα,διάσπ αρτα νέφη και αρκετά ανοιγματα
Άνεμοι:
ΒΒΔκοί 2-4Bf ,προσκαιρα το μεσημερι και το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα στραφουν κατα τοπους απο διαφορες διευθυνσεις ,απο το βράδυ θα γινουν βόρειοι με τάση ενισχυσης.
Θερμοκρασία:
Κέντρο 18..24oC Bόρεια Προάστια:.14.. 22oC , ,Δυτικά προάστια 17..24oC, ,Νότια προάστια 19-25οC,Μεσόγει α: 18..24oC,
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση