Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 195 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Αστάθεια και τη Παρασκευή - Πρόγνωση καιρού Αττικής 25/07/2014

Αστάθεια και τη Παρασκευή - Πρόγνωση καιρού Αττικής 25/07/2014

ymittos-astatheia-tcu-cb
 
Δύο όψεις θα έχει ο καιρός στην Αττική τη Παρασκευή 25/07/2014 , με την αστάθεια να κάνει ξανά δυναμική τη παρουσία της.
 
 
Από τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι αρκετά καλός σε όλο το νομό , με λίγες διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια - υπερβόρεια τμήματα του νομού. Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται -προοδευτικά- νεφώσεις γύρω από τους ορεινούς όγκους της Αττικής και μέσα στο μεσημέρι αναμένεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι σε Πάρνηθα , Πεντέλη , ίσως και στον Υμηττό. Μέσα στο μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν μέσα στο λεκανοπέδιο και κυρίως στο Κέντρο , τα νότια και τα δυτικά της πόλης των Αθηνών , ενώ υπάρχει πιθανότητα για μπόρα με πιθανή συνοδεία ηλεκτρικών το απόγευμα στα δυτικά / νοτιοδυτικά / νότια προάστια αλλά και δυτικά του νομού.
Το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται στο νομό.
 
 
Οι άνεμοι στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-5 μποφώρ , ενώ μεταβλητοί θα είναι στο Σαρωνικό με ένταση 3-4 μποφώρ.
 
Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου , ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Η ελάχιστη το ξημέρωμα του Σαββάτου θα πέσει στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση