Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 181 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Πρόγνωση καιρού Αττικής 14/09/2014 - Κακοκαιρία διαρκείας εν όψει-Εκτίμηση για την συνέχεια

Πρόγνωση καιρού Αττικής 14/09/2014 - Κακοκαιρία διαρκείας εν όψει-Εκτίμηση για την συνέχεια

 

tsili-lake

 

 

 

Με διαύγεια και ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός στην Αττική την Κυριακή ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ομίχλες κυρίως στα βόρεια,υπερβόρεια του νομού λόγω της υψηλής υγρασίας.Καθώς θα προχωράμε προς τις μεσημβρινές ώρες o καιρός θα γίνεται πιο βαρυς από τα Β-ΒΔ και οι νεφώσεις θα πυκνώνουν σταδιακά . Το απόγευμα αναμένεται η έναρξη των βροχοπτώσεων που αναμένεται να έχουν γενικευμένο χαρακτήρα όχι μόνο στον νομό μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της χώρας (Στερεά Ελλάδα,Ήπερος,Δυτική Μακεδονία,Θεσσαλία). Προς το βράδυ θα αρχίσει να βελτιώνεται ο καιρός ενώ αναμένονται κάποιες on-off μπόρες κυρίως στα Β-ΒΔ του νομού.

Θερμοκρασία:19...30oC (Η μέγιστη στα βόρεια του νομού θα είναι 2-3οC χαμηλότερη)

Άνεμοι:B-BA 3-4 bf και από το βράδυ ΝΔ της ίδιας έντασης

 Aίτιο για την κυκλοφορία αυτή στην χώρα μας αλλά και στην περιοχή των βαλκανίων είναι το βαρομετρικό χαμηλό βόρεια της Ανδιατικής που συμβάλλει στην μεταφορά υετού στην περιοχή.

ukmo-13-09-2014frontal

Δεν αναμένεται σε πρώτη φάση να έχουν ιδιαίτερη ένταση τα φαινόμενα ως προς τα δεδομένα του φθινοπώρου πάντως είναι  πολύ καλή ένδειξη για την υετική πορεία του μήνα . Συμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα στην χώρα μας ενώ φαίνεται πως θα έχουν αρκετά έντονο χαρακτήρα.

Θα σας ενημερώσουμε με νέα πρόγνωση για το πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια-Σύνταξη:Άρης Τσιλιφώνης

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση