Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 157 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΤε, 27 Μαρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Ο Καιρός στην Αττική την Παρασκευή 31/10/2014

Ο Καιρός στην Αττική την Παρασκευή 31/10/2014

4349263
Aποχαιρετάμε σιγά σιγά τον Οκτώβρη ο οποίος τελείωσε αρκετά φθινοπωρινός έως και χειμωνιάτικος σε αρκετές περιοχές ,για να πάρει την σκυτάλη ο Νοέμβριος.
 
Κάτι αλλάζει για λίγο και πάλι στην Αττική κυρίως στις βορειότερες περιοχές του νομού ,οπού μετά το σημερινό πρόσκαιρο διάλειμμα το πρωί με την ηλιοφάνεια ο μουντός καιρός αύριο επιστρέφει.
 
Έτσι πιο αναλυτικά αύριο ο καιρός θα ξεκινήσει νεφελώδης μουντός με χαμηλές νεφώσεις στα γύρω ορεινά και πυκνή συννεφιά στην βόρεια βορειοανατολική Αττική(Πεντέλη-Πάρνηθα). Τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι ψιχάλες η ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε αυτές τις περιοχές ενώ στον υπόλοιπο νομό η μέρα θα ξεκινήσει με γενικά καλός καιρό και ηλιοφάνεια νωρίς το πρωί. Σιγά σιγά προς το μεσημέρι (και λίγο νωρίτερα) οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και στην βόρεια βοριεοδυτική Αττική και σε κομμάτι του λεκανοπεδίου με πιθανότητα για ψιχάλες ή ασθενείς βροχές στην βορειοδυτική Αττική κυρίως. Όσο πιο νότια στην Αττική τόσο πιο μεγάλα τα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Μετά το μεσημέρι-απόγευμα σιγά σιγά ο καιρός θα αρχίσει να σπάει από τα βόρεια προς στα νότια με κάποιες νεφώσεις μόνο να παραμένουν στην γύρω ορεινή ζώνη.
 
Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρεοι βορειοανατολικοί στα 3-4 και τοπικά 5-6 μποφόρ στην βορειοανατολική Αττική και στον Ευβοικό.
 
Η θερμορκασία θα κυμανθεί από 9-11οC στα υπερβόρεια ορεινά(περιοχές όπως Ιπποκράτειος Πολιτεία θα έχουν και 6-7οC) ενώ το μεσημέρι θα φτάσει τοπικά τους 17-19oC στα κεντρικά και νότια . Στα βόρεια και ανατολικα του νομού θα είναι 3-5οC χαμηλότερη ενώ στην υπερβόρεια ορεινή Αττική θα είναι 4-6οC χαμηλότερη λόγω του κλειστού καιρού.
 
Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Σχόλια   

 
+1 #1 Teometeo 30-10-2014 22:17
Όπου ΒΑκος και ο Ιάσων,καλη επιτυχία ;-)
Παράθεση
 
 
#2 kronos- 31-10-2014 08:37
ιασωνα ολα για παρτυ σου ευγε
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση