Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 152 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Aegean effect snow προ των πυλών / Πρόγνωση καιρού Αττικής για το διάστημα Δευτέρα (05/01/15) - Τετάρτη (07/01/15)

Aegean effect snow προ των πυλών / Πρόγνωση καιρού Αττικής για το διάστημα Δευτέρα (05/01/15) - Τετάρτη (07/01/15)

snow-covered-trees-central-park-new-york
 
Περιγραφή της τρέχουσας και επικείμενης τροποσφαιρικής δομής στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο
 
Προτού κάνουμε αναφορά στις τρέχουσες και επικείμενες ευρωπαϊκές διατάξεις, αξίζει να αναφέρουμε / υπενθυμίσουμε τις σημασίες κάποιων εννοιών που θα χρησιμοποιηθούν κατωτέρω. Αρχικώς, με τον όρο "αεροχείμαρροι" εννοούμε ρεύματα ταχέως  κινούμενου ατμοσφαιρικού αέρα (από δυσμάς προς ανατολάς ) τα οποία έχουν μήκος χιλιάδων χιλιομέτρων. Χωριζόνται στον υποτροπικό και τον πολικό αεροχείμαρρο. Ο πρώτος εντοπίζεται κατά βάση στο ύψος των υποτροπικών αντικυκλώνων (βόρεια Αφρική, με τάσεις βορειότερης επέκτασης). Ο δεύτερος σ την περιοχή του υπο-πολικού χαμηλο ύ, στις περίπου 60N/S γ. Πλάτος. Αντιστοίχως, οι αεροχείμμαροι είναι οι άμεσα υπεύθυνοι της δημιουργιάς των επιφανειακών υφέσεων & αντικυκλώνων μέσω των συστημάτων “μέσης τροπόσφαιρας” που κουβαλούν στην πορεία τους (σκάφες χαμηλών πιέσεων και ράχες υψηλών πιέσεων).Η ύφεση ταυτίζεται με μία περιοχή χαμηλών πιέσεων, ήτοι πρόκειται για συνώνυμο της έννοιας “βαρομετρικό χαμηλό”. Όσον αφορά στις σκάφες αυτές αναφέρονται σε επιμηκυμένες περιοχές χαμηλής πίεσης (Στη στάθμη των 500 μιλιμπάρ ~ 5000μ.) οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από κάποια μετωπική επιφάνεια, και άρα συνεπαγόμενη σχετική κακοκαιρία ενώ οι ράχες σε επιμηκυμένες περιοχές υψηλής πίεσης δίχως την παρουσία κάποιου μετώπου (σύνορο μεταξύ δύο αέριων μαζών με διαφορετικά ενδογενή χαρακτηριστικά, π.χ. θερμοκρασία ή υγρασία). Αυτές ήταν κάποιες βασικές έννοιες που οφείλαμε να επεξηγήσουμε... ενώ με το πέρας του άρθρου θα αναλυθούν περισσότερες παράμετροι...
Αυτό που παρατηρούμε αυτή τη στιγμή εν γένει στο βόρειο Ημισφαίριο είναι μία σταδιακή εκβάθυνση Καναδικών και Αρκτικών χαμηλών βαρομετρικών των οποίων ή ανατολικότερη επέκταση σε συνδυασμό με τον Γροιλανδικό αντικυκλώνα θα προκαλέσει την “βίαιη” κάθοδο ηπειρωτικών πολικών αέριων μαζών που θα διασχίσουν την Ανατολική Ευρώπη και δια μέσου των Βαλκανίων θα “εισδύσουν” στην Ελλάδα. Η ισόθερμη μάλιστα των 0 βαθμών κελσίου στα 850 μιλιμπάρ θα φθάσει έως τα βάθη της Βορειοανατολικής Αφρικής! Κατ'ουσίαν πρόκειται για πολικές ηπειρωτικές αέριες μάζες που αναπτύσσονται στις βορειότερες περιοχές της Ασίας, και όχι τόσο ξηρές όσο νομίζουν αρκετοί, απεναντίας μάλιστα, καθ'ότι το έδαφος στην πηγή ανάπτυξής τους καλύπτεται από χιόνι. Μετακινούμενες προς τα μικρότερα γεωγραφικά πλάτη της χώρας μας γίνονται ασταθείς διότι προσκρούουν σε ένα πιο θερμό και υγρό καθεστώς λόγω της Μεσογείου θάλασσας. Αυτή η λεγόμενη σκάφη χαμηλών υψών ή αλλιώς τραφ που αναμένουμε να επηρεάσει τη χώρα μας οφείλει την ύπαρξή της στο γεγονός της ψυχρής οριζόντιας κίνησης του αέρα που χαμηλώνει την ισοβαρική επιφάνεια των 500 εκτοπασκάλ, οπότε βαθαίνει και ενισχύει τα συστήματα αυτά ενώ ταυτοχρόνων εξασθενεί τα κέντρα των ridge (ριτζ=ράχη υψηλών πιέσεων). Ολη αυτή η ψυχρή εισδοχή θα οφείλεται στην ενεργοποίηση του πολικού αεροχείμμαρου, που κατερχόμενος και συγκρουόμενος με τον υποτροπικό αεροχείμμαρο θα παράξει σύγκλιση και κυκλογέννεση.
Αφού προετοιμάσαμε το έδαφος, ας περάσουμε στο κύριο μέρος τής ανάλυσής μας και το οποίο αφορά αποκλειστικώς τα επερχόμενα στην Ελλάδα...
 
Θα μιλήσουμε για το Aegean snow effect (ήτοι μηχανισμός παραγωγής χιονιού στο Αιγαίο, με προέλευση του όρου από το lake effect snow της Βόρειας Αμερικής) και στο κατά πόσον είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί... Τα αποτελέσματα αυτού του φαινομένου φάνηκαν στην περασμένη κακοκαιρία σε περιοχές όπως ο Βόλος, η Εύβοια και η Βοιωτία, σε αρκετά επιλεκτική μορφή όμως...
Εξετάζοντας λοιπόν τις πιθανότητες το σύστημα να λάβει τη μορφή ενός lake snow effect , παρατηρούμε ότι θερμοκρασιακά οι προϋποθέσεις υπερκαλύπτονται! Αυτό, καθ'οίτι ενώ στην επιφάνεια θαλάσσης του κεντροβόρειου Αιγαίοι η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 12-15 βαθμούς κελσίου, στη στάθμη των 850 μιλιμπάρ θα αγγίξει τους -10 βαθμούς! Κάτι που συνεπάγεται μία διαφορά της τάξης των >20 βαθμών κελσίου, η οποία υπερβαίνει την απαιτούμενη διαφορά των τουλάχιστον 13 βαθμών. Γεγονός πολύ σημαντικό, γιατί η αστάθεια που υποδηλώνει αυτή η θερμοκρασιακή διαφορά είναι απαραίτητη ώστε να δοθεί η πρέπουσα ενέργεια στο σύστημα μέσω των ανοδικών κινήσεων του αέρα και του εμπλουτισμού του με πλούσια ποσά υγρασίας.
Επιπλέον, η διάτμηση (κατακόρυφη μεταβολή της διεύθυνσης και της έντασης του ανέμου) δείχνει να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μιας και οι καθ'ύψος μεταβολές θα είναι μικρές (ιδίως στη διεύθυνση του ανέμου). Μάλιστα, στις ώρες οπότε θα πνέει ένα σταθερά βόρειο ρεύμα σε όλη τη μέση και χαμηλή τροπόσφαιρα, οι συνθήκες καθίστανται πολύ ευνοϊκές για έξαρση των φαινομένων , κάτι το οποίο θα σχολιαστεί και αναφερθεί κατωτέρω...
Επίσης, το “συμπαγές” της υγρασίας στα τροποσφαιρικά στρώματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα, θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ενεργοποίηση και ισχυροποίηση του φαινομένου...
Τέλος, τα υψηλά επίπεδα στροβιλισμού στη μέση τροπόσφαιρα που δείχνουν να “διατρέχουν” τη χώρα από βορρά προς νότο συνιστούν έναν ιδιαίτερα ενισχυτικό παράγοντα.
Ενας ανασταλτικός παράγοντας είναι τα vertical velocities ( επίπεδα κατακόρυφης κίνησης αέρος) τα οποία θα μετατοπιστούν στα ενδότερα του Αιγαίου και τα προσήνεμα της Εύβοιας (στην οποία εκτιμούμε πολύ σημαντικές εξάρσεις, παρουσία τοπικών χιονοκαταιγίδων), όπου και στις προαναφερθείσες περιοχές θα σχηματιστούν συγκλίσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ζώνες του υετού, εκ των πραγμάτων σε τέτοιου είδους συστήματα, και πάλι θα δράσουν επιλεκτικά λόγω του περιορισμένου πλάτους τους. Συνεπώς, αναμένουμε όχι μόνο να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός παραγωγής χιονιού από την επίδραση του Αιγαίου αλλά και να αποκτήσει χαρακτηριστικά που θα τον καταστήσουν πολύ ισχυρός και αρκετά επιλεκτικό ως προς την επίδρασή του!
 
Πάμε λοιπόν με αναλυτική λεπτομέρεια να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στο νομό Αττικής , γεγονός που θα βρίσκεται στο επίκεντρο της επερχόμενης κακοκαιρίας.
 

Πρόγνωση καιρού Αττικής / Δευτέρα 05/01/2015

 

Ηδη από τις πρώτες πρωινές ώρες η μεταβολή θα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σ'ένα μέρος του νομού. Με την εισδοχή της ψυχρής αέριας μάζας στην Ελλάδα, θα σχηματιστούν σταδιακώς ζώνες επιφανειακής σύγκλισης στο Αιγαίο, σταδιακώς μετατοπιζόμενες δυτικότερα. Οι πρώτες χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ορεινή κεντρονότια Εύβοια, ταχέως μέσα στο πρωινό τα snow level heights θα μειωθούν στα 300-400μ. περίπου. Στην Αττική, νεφοσκεπές εν γένει σκηνικό, ακόμη όμως ανοργάνωτο και μερικώς διασπασμένο. Μέτριας έντασης χιονοπτώσεις θα σημειώνονται άνω των 200μ. στη Βορειοανατολική Αττική, άνω των 250μ. στη Βόρεια και των 300μ. στην ανατολική. Στην υπόλοιπη Αττική, κατά τόπους και κατά περιόδους ψεκάδες και χιονόλυτος. Αν και βαδίζοντας προς το μεσημέρι αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, μεταξύ μεταμεσημβρινών και βραδυνών ωρών θα λάβει χώρα σημαντική επιδείνωση. Ο άξονας της επιφανειακής σύγκλισης θα μετατοπιστεί δυτικότερα, μέχρι το ύψος των Σποράδων. Σύντομα τα φαινόμενα θα ενισχυθούν ραγδαία. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται πλέον στα ανατολικά και βόρεια τμήματα άνω των 100μ. με σταδιακό εκμηδενισμό. Ταχέως τα φαινόμενα θα εισχωρήσουν και στα υπόλοιπα τμήματα, με ισχυρό χιονόλυτο / παγωμένη βροχή σε μηδενικά υψόμετρα, και, μάλλον, γενικευμένες χιονοπτώσεις >150μ. Οι εξάρσεις θα είναι ισχυρές. Εντός της νύχτας οι χιονοπτώσεις θα κατέλθουν σε μηδενικά υψόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υφή της διαταραχής είναι τέτοια που θα επιτρέψει το σχηματισμό ογκώδων χιονονιφάδων (σχετίζεται με τις μεμβράνες νερού και τις διαδικασίες συγκόλλησης χιονονιφάδας με χιονονιφάδα). Αρκετές χιονοπτώσεις και στην κεντρονότια Εύβοια απο μηδενικό υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν εν γένει από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μπόφορ. Κατά περιόδους πιο ενισχυμένοι θα εμφανίζονται στον Ευβοϊκό με ριπές των 6-7 μπόφορ και κυρίως προς το Κάβο Ντόρο.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα αγγίξει τους 4-6 βαθμούς, με σταδιακή αξιοσημείωτη πτώση από το απόγευμα. Το βράδυ οι ελάχιστες που θα σημειωθούν θα είναι της τάξεως των -2 με -3 βαθμών Κελσίου στα βόρεια του νομού,  από 0 έως 2 βαθμούς στο Λεκανοπέδιο , ενώ από -1 έως 1 βαθμό Κελσίου στα ανατολικά και δυτικά προάστια.

 Πρόγνωση καιρού Αττικής / Τρίτη 06/01/2015 (Θεοφάνεια)

Είναι γεγονός πως το καιρικό ενδιαφέρον φτάνει στο απόγειο του καθώς η καιρική μεταβολή θα έχει ήδη λάβει χώρα , με τις χιονοπτώσεις να φτάνουν ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο. Το μεγαλύτερο καιρικό ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τις χιονοπτώσεις οι οποίες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα απασχολήσουν πρωτίστως τις βόρειες και ανατολικές περιοχές του νομού και δευτερευόντως τις κεντρικές και νότιες περιοχές, όπως το Λεκανοπέδιο και τη νότια Αττική. Δυστυχώς τα περισσότερα τμήματα της δυτικής Αττικής από Ελευσίνα και δυτικότερα φαίνεται πως θα χάσουν τη μεγάλη έκπληξη.

Από νωρίς το πρωί , ο νεφελώδης καιρός θα επικρατεί στα περισσότερα τμήματα του νομού , με εξαίρεση τη δυτική Αττική και αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα τμήματα της βόρειας και ανατολικής Αττικής , από το ύψος της Βαρυμπόμπης και βορειότερα και από την Αγ.Παρασκευή και ανατολικότερα. Οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν τείνουν να είναι από μέτριας έως και πιθανόν ισχυρής έντασης. Στα κεντρικά τμήματα του νομού και κυρίως στο Λεκανοπέδιο το πρωί θα σημειώνονται ασθενείς έως μέτριας έντασης χιονοπτώσεις με πιθανότητα μερικών διαλειμμάτων κατά διαστήματα έως και τις μεσημβρινές ώρες και κατά το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μερικό διάστημα ηλιοφάνειας. Στα δυτικά προάστια έως και τις μεσημβρινές ώρες πιθανότατα να έχουμε εξάρσεις με σημαντικές χιονοπτώσεις χωρίς να αποκλείονται τα λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας, όπως και στις περιοχές περιμετρικά του Υμηττού. Εξαιρούνται βόρεια προάστια του Λεκανοπεδίου όπου ο καιρός θα είναι κλειστός και θα χιονίζει σχεδόν συνεχόμενα. Σημειώνουμε δε πως οι χιονοπτώσεις θα φτάνουν έως και τις παραθαλάσσιες περιοχές και κυρίως εκείνες που αφορούν στη περιγραφή της πρόγνωσης.  Το ίδιο μοτίβο καιρού θα μας συντροφεύσει και τις βραδυνές ώρες με πιθανότητα για ένα πιο πρόσκαιρο άνοιγμα στα κεντρικά και δυτικά του νομού , ενώ θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις με μέτρια / ισχυρή ένταση στα βόρεια και ανατολικά του νομού.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση από 3 έως και 5 Μποφώρ , με πιθανότητα για 6 στην ανατολική Αττική. Αργά το απόγευμα προς το βράδυ αναμένεται μικρή εξασθένιση.

Η θερμοκρασία σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Στην Αθήνα η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια προάστια και βόρεια του νομού αλλά και την ανατολική Αττική η μέγιστη θα φτάσει τους 0c Κελσίου ενώ στα νότια και δυτικά προάστια η μέγιστη θα φτάσει τους 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.  Αρνητικές θερμοκρασίες το βράδυ κυρίως στα βόρεια προάστια / βόρεια του νομού , ανατολική Αττική ίσως και τη δυτική Αττική. Με 0 έως 1 βαθμό Κελσίου αναμένεται η ελάχιστη στο κέντρο της Αθήνας

 

Πρόγνωση καιρού Αττικής / Τετάρτη 07/01/2015

Συνεχίζονται ή όχι οι χιονοπτώσεις; Μερικώς δύσκολη προγνωσιμότητα για τη Τετάρτη καθώς τα δεδομένα δεν συμφωνούν στα 2 παγκόσμια μετεωρολογικά μοντέλα. Αφ'ενός το αμερικανικό παγκόσμιο μοντέλο πρόγνωσης καιρού "Gfs" δίνει σταδιακή βελτίωση , ενώ το Ευρωπαϊκο μεσοπρόθεσμο μοντέλο πρόγνωσης καιρού ECMWF παρατείνει για άλλες 12 με 18 ώρες την χιονοεισβολή.

Από τις πρωινές ώρες και πάλι θα υπάρχουν χιονοπτώσεις στα βόρεια και περισσότερο στα ανατολικά του νομού με μέτρια ένταση. Στα κεντρικά και δυτικά του νομού φαίνεται πως ο καιρός θα είναι "σπαστός" με πιθανότητα τοπικών μεμονωμένων εξάρσεων με χιονοπτώσεις μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα αρχίσουν σιγά σιγά να περιορίζονται ανατολικότερα με αποτέλεσμα να βελτιωθεί ο καιρός στα περισσότερα σημεία του νομού εκτός από τα βόρεια και ανατολικά όπου θα συνεχιστούν εξάρσεις χιονοπτώσεων. Αργά το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά στα περισσότερα τμήματα του νομού αλλά με ιδιαίτερα τσουχτερό κρύο. Μεγάλη προσοχή στον παγετό που θα δημιουργηθεί το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη πρωί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 έως 4 μποφώρ και πιθανόν 5 στην ανατολική Αττική με τάση περαιτέρω εξασθένισης.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τον 1 με 2 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας (πιθανότατα για 3 έως και 4 βαθμούς σε διαστήματα ηλιοφάνειας). Στα βόρεια του νομού η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τον -1 βαθμό Κελσίου. Τσουχτερό το κρύο τις βραδυνές ώρες με τα θερμόμετρα να αγγίζουν το 0c , ενώ αρνητικές θερμοκρασίες θα έχουμε στις περιοχές από τα 100-150μ και άνω.

 

Χάρτης πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το Severe Weather Greece
https://www.facebook.com/SevereWeatherReportsGr

swm-forecast-greece-05me07-01-2015

Ακολουθούν ορισμένοι χάρτες που αναπαριστούν τα επερχόμενα....

0E bo10ar Temp500 GH Europe 2015010612

(εικ.1: Ο κατερχόμενος αυλώνας (πράσινο χρώμα) και η βάθυνσή του σε όρους θερμοκρασίας)

0I bo10ar RVort500 GH Europe 2015010518

(εικ.2: τα επίπεδα στροβιλισμού κατά τη διέλευση της τραφ -εκεί όπου συγκλίνουν οι ισοβαρείς-)

cape 013

(εικ.3: επίπεδα αστάθεια που θα ενσκήψουν με την είσοδο της τραφ στην χώρα μας -μεσημβρινές ώρες Δευτέρας 05/01-)

mslp 016

(εικ.4: ύφεση στην Ανατολική Μεσόγειο ως απόρροια της καθόδου του πολικού αεροχείμμαρου)

val12 j 17

(εικ.5: η σύγκλιση που θα παρατηρηθεί στις Σποράδες - ο χάρτης απεικονίζει τα επιφανειακά ύψη κύματος) 

ht8551

(εικ.6: θερμοκρασίες στα 850 μιλιμπάρ ~ 1500μ. -ξημερώματα Τρίτης 06/01/15)

web fronte sutra12 copy

(εικ.7: η ύφεση δυτικά της Κύπρου από άλλη "οπτική" - Δευτέρα 05/01)

150104 0000 72

(εικ.8: κυκλοφορία στο βόρειο Ατλαντικό που συμβάλλει εν μέρει στην κατάβαση της τραφ -προσέξτε τη βαθύτατη ύφεση με κέντρο 941 εκτοπασκάλ!!!)

300 63

(εικ.9: διάταξη αεροχειμμάρων -Τρίτη 06/01-, προσέξτε τη "σύγκρουση" πολικού και υποτροπικού αεροχείμμαρου -υποτροπικός κάτω δεξιά, πολικός στο κέντρο και στο κάτω μέρος)

euro4.72hr

(εικ.10: η ψυχρή κατάβαση από άλλη "οπτική" -θερμοκρασίες στα 1500μ.)

yere

(εικ.11: οι αντικυκλωνικές συνθήκες της Ισπανίας που θα επεκταθούν σταδιακά προς την Κεντρική Ευρώπη και θα συντελέσουν στη διαμόρφωση των συνθηκών στην χώρα μας)

P-2015-01-04-00

(Η ύφεση της Ρωσίας "έτοιμη" να μας στείλει τις πολικές ηπειρωτικές μάζες - 04/01/15)

A sfc full ocean color

(εικ.13: το μετωπικό γίγνεσθαι στον Ατλαντικό και η συμβολή του στη διαμόρφωση του δικού μας καιρού 1 ημέρα πριν την κατάβαση)

Europa  ueberm  defaultpropertydefault

(εικ.14: πυκνές χιονοπτώσεις στην Αθήνα την Τρίτη 06/01/15 σύμφωνα με τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία)

Med W10 053

(εικ.15: οι επιφανειακές συγκλίσεις στις Σποράδες)

Med CLOUD 060

(εικ.16: η νεφοκάλυψη που θα προκύψει από τις συγκλίσεις και τις αστάθειες)

VV700 eu

(εικ.17: ανοδικές κινήσεις του αέρα -ένδειξη παρουσίας δυναμικού αιτίου - 700 μιλιμπάρ ~ 3000μ.)

500mb-hght-temp 16

(εικ.18: γενικευμένα -38άρια εντός του Αιγαίου - θερμοκρασίες στα 500 μιλιμπάρ~5000μ.)

temp-gh.d01.850.000

(εικ.19: η ψυχρή μάζα στα 1500μ. επελαύνει...)

temp-gh.d01.500.000 copy

(εικ.20: πολική αέρια μάζα στα 5000μ.~04/01/15)

wind.d01.200.000

(εικ.21: ο πολικός αεροχείμμαρος οργανώνεται... 04/01/15)

Επιμέλεια άρθρου: Δημήτρης Σεμερτζίδης (Meteojim) - Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

 

Πηγή 3 τελευταίων χαρτών: www.meteoclima.gr

Περισσότερες προγνώσεις...

 

Σχόλια   

 
+6 #11 ringo2 04-01-2015 20:13
η αναλυση αυτη εκτος απο καφε τσιγαρο σηκωνει και βραδυνο φαγητο επαθα πλακα απο την δουλεια που εκαναν τα παιδια συγχαρητηρια πολλα μιλαμε για πολλη μελετη το αρθρο σας
Παράθεση
 
 
+2 #12 vroxolatrhs 05-01-2015 00:14
Καταπληκτικη αναλυση μπραβο παιδια!
Παράθεση
 
 
+2 #13 Alexandros-Filadelfeia 05-01-2015 00:18
Άψογοι.Μπράβο Στέλιο κ Δημήτρη!!Σας ευχαριστούμε πολύ,ένα απολαυστικότατο διάβασμα
Παράθεση
 
 
#14 Νίκος Βίλλια 05-01-2015 21:09
Παντως σήμερα το πρωί στα Βίλλια έριξε αρκετό χιόνι για κανένα 4ωρο.Θερμοκρασί α αυτήν την στιγμή 0 βαθμοί
Παράθεση
 
 
-3 #15 Βασίλης 06-01-2015 11:34
Κατεβαστε τις προγνωσεις και τους χαρτες γιατι εκτιθεστε...Που ειναι οι χιονοπτωσεις και τα εκατοστα που ταζετε??Ηλιοφαν εια εχει εξω...Εχω στειλει αιτηση διαγραφης απ'αυτο το θεατρο του παραλογου που ονομαζεται meteoclub..
Παράθεση
 
 
+1 #16 MetarReader 06-01-2015 23:53
Αγαπητέ Βασίλη, και όταν η Εθνική Μετεορολογική Υπηρεσία έχει εσφαλμένες εκτιμήσεις τι κάνεις τότε? Γιατί εχει τύχει αρκετές φορές. Στέλνεις αίτηση διαγραφής της Υπηρεσίας μήπως? Ας μην αποδέχεσαι τις προγνώσεις αυτής της σελίδας και ας δέχεσαι της ΕΜΥ. Απλό... Μάλλον παράλογος είσαι εσύ για να μην σε χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση