Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 189 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες 2 ημέρες: Πρόγνωση 24-25/10/2017

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες 2 ημέρες: Πρόγνωση 24-25/10/2017

sat24-23-10-2017-image

Το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται σε εξέλιξη πάνω από τη χώρα μας , ήδη δίνει βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές και θα συνεχιστούν έως και τη Πέμπτη. 

Η Αττική θα βρεθεί στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων από το απόγευμα - βράδυ της Τρίτης έως και το πρωί της Πέμπτης με βροχές και καταιγίδες , πιθανόν ισχυρές.

Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες:

24-10-2017a

 

24-10-2017b
Τρίτη 24/10/2017:

Αρχικά ο καιρός θα είναι καλός με λίγες διάσπαρτες νεφώσεις στο νομό. Από τις μεσημβρινές και κυρίως από τις απογευματινές ώρες και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν αρχικά σύντομες μπόρες στα βόρεια και δυτικά ορεινά τμήματα και στη συνέχεια τα φαινόμενα θα γενικευτούν προς τις βραδυνές ώρες. Μέσα στο βράδυ της Τρίτης τα φαινόμενα θα γενικευτούν στα περισσότερα τμήματα του νομού και αναμένεται να σημειωθούν βροχές - καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα του νομού αλλά και εντός του λεκανοπεδίου. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι πιθανόν έντονα. Οι βροχές θα συνεχιστούν μέσα στη διάρκεια της νύχτας.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ και θα εξασθενήσουν το μεσημέρι. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


25-10-2017
Τετάρτη 25/10/2017:
Άστατος και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός στην Αττική καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι βροχές θα είναι περισσότερες και εντονότερες στα βόρεια - βορειοανατολικά και ανατολικά - νοτιοανατολικά  τμήματα του νομού με πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Άστατος καιρός με βροχή αναμένεται και εντός του λεκανοπεδίου με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες , ίσως και αργά το απόγευμα - βράδυ της Τετάρτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 Μποφώρ , ενώ τη νύχτα αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση και στροφή των ανέμων σε βορειοανατολικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή τπώση και θα φτάσει τους 17-18 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση