Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 204 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Αττική και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου - Αναλυτική πρόγνωση

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Αττική και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου - Αναλυτική πρόγνωση

kataigida-pikermi

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι η κακοκαιρία να λάβει τέλος και να περάσουμε στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα όπου με τα τελευταία στοιχεία ο καιρός φαίνεται πως θα βελτιωθεί σημαντικά και θα διατηρηθεί με καλές καιρικές συνθήκες έως και λίγο πριν το τέλος του Νοεμβρίου.


Η κακοκαιρία θα απασχολήσει το Σαββατοκύριακο την Αττική με βροχές και καταιγίδες που πιθανόν σε ορισμένες περιοχές να είναι έντονες.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου:


18-11-2017
Υποτροπή θα παρουσιάσει ο καιρός μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο και από τα νοτιοδυτικά με σταδιακή πύκνωση νεφώσεων. Μέσα στις μεταμεσονύκτιες προς πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρώτα στα δυτικά - νοτιοδυτικά και πιθανόν και στα νοτιοανατολικά του νομού και στη συνέχεια τις πρωινές ώρες στα υπόλοιπα τμήματα και εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής. Μέσα στο πρωί και προς το μεσημέρι ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος , με πιθανότητα η ένταση των φαινομένων να είναι ισχυρή, κυρίως στα νότια - νοτιοδυτικά - νοτιοανατολικά / κεντρικά και ανατολικά του νομού. Μικρή εξασθένηση αναμένεται μετά το μεσημέρι και μέσα στις απογευματινές ώρες ενώ νέα υποτροπή φαίνεται ξανά τις πρώτες βραδυνές ώρες στα δυτικά - κεντρικά και νότια του νομού. Αργά τη νύχτα ο καιρός θα αρχίσει σιγά σιγά να βελτιώνεται και τα φαινόμενα θα σταματήσουν.


Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Σχόλια   

 
+1 #1 michail 17-11-2017 23:28
Καλή επιτυχία Στέλιο! Άλλη μια μέρα στο ιστορικό της ιστορικής κακοκαιρίας... :)
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση