Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 165 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Τε04242024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Συννεφιά την ημέρα / Βροχές - Καταιγίδες τη νύχτα στην Αττική - Πρόγνωση καιρού Αττική 28/12/2017

Συννεφιά την ημέρα / Βροχές - Καταιγίδες τη νύχτα στην Αττική - Πρόγνωση καιρού Αττική 28/12/2017

kataigida-athina-keravnos

Κακοκαιρία θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μέσα στην Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ξεκινώντας από τη δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια στα υπόλοιπα κεντρικά και ανατολικά τμήματα.

Ο νομός Αττικής δεν θα μείνει εκτός αυτής της κακοκαιρίας και θα επηρεαστεί κυρίως τις βραδυνές ώρες.

Αναλυτικά ο καιρός για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου:

28-12-2017a
Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει ο καιρός στην Αττική. Σταδιακά μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα αρχίσει να συννεφιάζει περισσότερο μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες όπου ο καιρός θα καταστεί αρκετά νεφελώδης με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιροι ομβροί στα νότια του νομού.

28-12-2017b
Τις πρώτες βραδυνές ώρες αναμένεται υποτροπού του καιρού , αρχικά με βροχές στα δυτικά και νότια τμήματα με επέκταση τους στα υπόλοιπα τμήματα του νομού μέσα στη διάρκεια της νύχτας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και κατά την αλλαγή της ημέρας ο καιρός φαίνεται πως θα επιδεινωθεί περισσότερο με διάσπαρτες καταιγίδες με έμφαση στα κεντρικά , νότια και ανατολικά τμήματα του νομού Αττικής αλλά και με πιθανή έμφαση στα βορειοανατολικά μετά τα μεσάνυχτα. Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί και τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τα φαινόμενα να μετατοπίζονται ανατολικότερα. Προς το ξημέρωμα αναμένεται βελτίωση - παύση των φαινομένων.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες - νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 5 Μποφώρ , με σημαντική ενίσχυση το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα στα 7 Μποφώρ στο Σαρωνικό και νότιο Ευβοϊκό κόλπο (πιθανότητα και για 8 μποφώρ μέσα στο Σαρωνικό). Το βράδυ θα αρχίσουν να εξασθενούν με τη μέγιστη ένταση να μην ξεπερνά τα 5-6 Μποφώρ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση