Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 323 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πα04192024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Αττική Έντονα καιρικά φαινόμενα το πρωί στην Αττική - Πρόγνωση καιρού Αττικής 26/02/2018

Έντονα καιρικά φαινόμενα το πρωί στην Αττική - Πρόγνωση καιρού Αττικής 26/02/2018

Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στη διάρκεια της νύχτας , Κυριακή προς Δευτέρα στην Αττική.  Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και ισχυρές καταιγίδες αναμένονται τις πρωινές ώρες με βελτίωση από το μεσημέρι και μετά.


Αναλυτικά:
prognosi-attiki-26-02-2018

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας, αρχικά με βροχές στα περισσότερα τμήματα του νομού. Τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν σημαντικά και αναμένεται να σημειωθεί καταιγίδα , πιθανόν ισχυρή με συνοδεία χαλαζόπτωσης σε τοπικό επίπεδο κατά μήκος της Αττικής από δυτικά προς τα ανατολικά. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι λίγο πριν τις μεσημβρινές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού και μετατόπιση των φαινομένων στα βορειοανατολικά. Το απόγευμα και τη νύχτα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές - βορειοανατολικές διευθύνσεις. Μέσα στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί θα στραφούν σε νότιους ισχυρούς έως 6-7 Μποφώρ στο Σαρωνικό και νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Στροφή των ανέμων σε δυτικούς ισχυρούς από το μεσημέρι και μετά με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση