Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 154 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Καιρός-Ελλάδα 27-28/12/2013

Καιρός-Ελλάδα 27-28/12/2013

Χαλάει ο καιρός από αργά το βράδυ της Πέμπτης και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες πρώτα στα νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο,την δυτική Στερεά-δυτική Πελοπόννησο με γρήγορη επέκταση των φαινομένων και στην υπόλοιπη χώρα μέσα στην Παρασκευή.
Τα φαινόμενα τονίζεται οτι θα είναι έντονα και με διάρκεια ενώ φαίνεται να επηρεάζουν όλη την χώρα από αυτήν την κακοκαιρία.
Ενίσχυση των νοτίων ανέμων στα πελάγη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις στα βουνά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

PAraskeui

Τα φαινόμενα δεν φαίνεται να επηρεάζουν τόσο την ανατολική Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ωστόσο έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην δυτική Ελλάδα αρχικά(Ιόνιο-Ήπειρο-δυτική Στερεά-Πελοπόννησο) και μέσα στην Παρασκευή τα επεκταθούν στην Θεσσαλία την Μακεδονία την Στερεά Ελλάδα και θα καταλήξουν στις Κυκλάδες τα νησιά του ανατολικού νοτιοανατολικού Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί στα 5-6 στο Αιγαίο και τοπικά 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο(πιθανότητα και για 9-10 μποφό στο βόρειο Ιόνιο μέχρι την Αδριατική).

Χιονοπτώσεις πάνω από τα 1400-1500 μέτρα στην κεντρική και βόρεια χώρα ενώ στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα από τα 1600-1700 μέτρα και πάνω.

Φαίνεται να ευννoούνται κάποια χιονοδρομικά κέντρα με φρέσκες ποσότητες χιονιού.

Έντονες βροχές με διάρκεια και ένταση θα έχουμε στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason) 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση