Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 171 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Τρ04232024

Last updateΔε, 22 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός στην χώρα μας κυρίως στα ανατολικα ηπειρωτικά,τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης 20 Μάη 2015

Θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός στην χώρα μας κυρίως στα ανατολικα ηπειρωτικά,τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης 20 Μάη 2015

xartis3333
Τις επόμενες ώρες

  • Βροχες και πιθανον καταιγιδες να εκδηλωθουν στην Κεφαλονια την Ιθακη και την Ζακυνθο.

  

Κατα την διάρκεια της νυχτας πριν τα ξημερώματα και το υπόλοιπο 24ώρο Τετάρτη 20 Μάη 2015

  • Απο αργα το βραδυ και ως τα ξημερωματα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στις περιοχες της βόρειου Ελλάδος στην Χαλκιδική ΒΑ Αιγαιο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και την Κεντρική Μακεδονία.
  • Στην Δυτική Χαλκιδική και περιμετρικά απο  την περιοχή της Θεσσαλονίκης ίσως είναι ισχυρές.
  • Βροχες θα εκδηλωθούν τοπικά στην βόρεια Πελοπόννήσο κυρίως καθώς και  την  Μαγνησία και την βορεια Εύβοια.Τοπικές καταιγίδες απο τοπικα συμπλέγματα καταιγιδών στον   Πατραϊκός κόλπος προς  τα ξημερώματα.
  • Οσο θα βαδίζουμε προς τα ξημερώματα βροχές θα εντοπίζονται στην δυτική Μακεδονία γύρω από τον Όλυμπο στην Μαγνησία την Πιερία την Εύβοια στα ορεινά της Πελοποννήσου στα Δωδεκάνησα Χίο και Σάμο(Πιθανές καταιγιδες το πρωί στην Πιερία την Θράκη και την Θασσο).
  • Οσο θα βαδίζουμε στις πρώτες μεσημεριανες ώρες 12-13.00 βροχές ή και καταιγίδες  θα εκδηλώνονται στον κεντροανατολικό  Ηπειρωτικό κορμο της χώρας και κυρίως στην βόρεια και κεντρική ηπειρωτική Ελλάδα πιθανές καταιγίδες και στην Αττική -Βοιωτία .Τις πρώτες μεσημεριανες ώρες μπορες και καταιγίδες με συνοδεία απο χαλαζοπτωσεις θα εκδηλώνονται στην Μακεδονία την Θράκη Πιθανόν στα πιο ανατολικά της  Ηπείρου  και την  Θεσσαλία ίσως και στην Μυτιλήνη και κάποια νησιά του Αιγαίου στο εσωτερικά και στα ορεινά θα σημειωθεί θερμική αστάθεια.
  • Τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στην Μακεδονία την Χαλκιδική την Θράκη ίσως μεμονωμένες ηλεκτρικές εκκένωσεις στην Περιοχή τς Λαμίας της Θήβας- Λειβαδιάς.Άστατος καιρός στο ΒΑκό Αιγαίο .Πιθανον κάποιες βροχές να εκδηλωθούν τοπικού χαρακτήρα και στην Κρήτη Στο Νομο Χανίων και Ηρακλείου κυρίως στο εσωτερικό και την ορεινή ημιορεινή ζώνη όπου δεν αποκλείονται και τοπικές καταιγίδες μικρής έκτασης.

Τοπικές προγνώσεις Αττικής / Θεσσαλονίκης

ΑΤΤΙΚΗ:  Με άστατο καιρό τοπική συννεφιά και κάποια άνοιγματα στα νοτιότερα τμήματα θα αρχίσει  η ημέρα στην Αττική.Οσο θα βαδίζουμε προς τις πρώτες μεσημεριανές ώρες οι αναπτύξεις   από τα βόρεια προς τα νότια θα είναι εντονότερες  και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οπου στα ανατολικά και βορεια τμήματα να είναι ισχυρές και υπάρχει ενδεχόμενο  να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.Καταιγιδες πιθανόν να έχουν και ποιο κεντρικά και δυτικά τμήματα της Αθήνας.Ανεμοι θα πνέουν από ΒΔ διευθυνσεις 2-3Β.Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 18 έως 26 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Με βροχή θα ξημερώσει η ημέρα στην Πόλη της Θεσσαλονίκης όπου τα ξημερώματα θα εκδηλωθεί καταιγίδα με πιθανή συνοδεία από χαλαζοπτώσεις(η καταιγίδα ίσως έχει έντονο χαράκτηρα ) κυρίως στα Ανατολικά και κεντρικά τμήματα της πόλης. Οι βροχές θα συνεχισθούν καθόλου την διάρκεια της ημέρας με παύση και απότομη έναρξη πιθανές και κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες μέσα στην ημέρα. Οι άνεμοι απ νότιες Διεύθυνσης εντάσεως 2-3 μπορφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 17 έως 24 βαθμούς.

Επιμέλεια : Γιάννης Σταματάκης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση