Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 173 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Λασποβροχές,τοπικές καταιγιδες μουντός καιρός,πρόγνωση καιρού Ελλάδος,τοπικές προγνώσεις Αττικής,Θεσσαλονίκης 22-5-15

Λασποβροχές,τοπικές καταιγιδες μουντός καιρός,πρόγνωση καιρού Ελλάδος,τοπικές προγνώσεις Αττικής,Θεσσαλονίκης 22-5-15

xartis34Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο σε αρκετές περιοχές τις χώρας με μπόρες και τοπικές καταιγίδες,χωρις να αποκλείονται και χαλαζοπτώσεις σε πολύ τοπικό επίπεδο στην Κεντροδυτική Μακεδονία .Οι βροχες θα ειναι λασποβροχές λογω μεταφορας Αφρικανικής σκόνης . Η σκόνη σε πιο μεγάλη περιεκτικότητα, στην δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.Βροχερο θα ξεκινήσει το σκηνικό στην δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου με λιγες βροχές.Στην συνέχεια και όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημεριανες ώρες οι βροχές θα επεκταθούν στην δυτική και Κεντρική Μακεδονία την Χαλκιδική στον Ηπειρωτικό κορμό της χωρας στην Νοτια τμήματα της Πελοπόννησου(ορεινούς ογκους ).Βροχες ασθενούς χαρακτήρα αργά το απόγευμα ίσως κάνουν την εμφάνιση τους και στο Νησί της Κρήτης. Καταιγιδες τοπικού χαρακτήρα θα εκδηλωθουν : Στην Μακεδονία Δυτική και Κεντρική και στον Ηπειρωτικο κορμο.

 

ΑΤΤΙΚΗ:Μουντό θα είναι το σκηνικό στον Αττικο ουρανό αύριο με συννεφιά θολούρα λόγω της μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης ,σταδιακα τα κλεισίματα θα είναι μεγαλύτερα όσο προχωράμε προς το απόγευμα και αναμένονται λασποψιχάλες ή και ασθενής βροχή εώς τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 2-3Β,τοπικά και 4.Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 20 έως 26 τοπικά 27 βαθμούς,στα παραθαλάσια και κυρίως νότια παράκτια οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν το 22-23.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :Με συννεφιά και σκόνη θα ξεκινήσει η μέρα στην Θεσσαλονίκη όπου θα εχει ταση να πυκνωνει και τις μεσημεριανες προς απογευματινές ώρες θα εκδηλωθουν βροχές (λασποβροχές) καλής έντασης ίσως να εκδηλωθεί κάποια μικρή έντασης καταιγιδα στα βορεια τμήματα της Πόλης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθυνσεις 3-4Β.Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 19 έως 28 βαθμούς. 
Επιμέλεια Γιάννης Σταμάτακης 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση