Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 184 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 29 Μάη 2015-Τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 29 Μάη 2015-Τοπικές προγνώσεις Αττικής-Θεσσαλονίκης

 

xartismapaserifos

Αύριο Παρασκευή Φθινοπωρινή θα είναι η αίσθηση κυρίως στα Ανατολικά  και νότια τμήματα της χώρας.Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καιρός θα είναι καλός σε όλη την Ελλάδα.

Αύριο Παρασκευή και με την απομάκρυνση του Αυλώνα προς τα Ανατολικά της Τουρκίας που μας επηρέασε αυτο το τριήμερο οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα νοτιότερα και ανατολικά τμήματα της χώρας.

Αναλυτικά:
Βροχες αύριο θα έχουν η Εύβοια Η Αττική Σποράδες Κυκλάδες Δωδεκάνησα και η Κρήτη.Απο τις μεσημεριανές ώρες οι βροχές θα σταματήσουν στην Εύβοια τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και θα περιοριστούν Στην Κρήτη όπου αργά το βράδυ θα εξασθενίσουν και στην περιοχή της Κρήτης.

ΚΑΤΑΙΓΊΔΕΣ ΘΑ ΈΧΟΥΝ:

Η Εύβοια,Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα η Κρήτη Σποράδες κυρίως στα βορεια τμήματα και τα ορεινά της Κρήτης.Πιθανη καταιγιδα να έχει η Αθηνα κυρίως στα Βόρεια Ανατολικά προς Ραφήνα Λουτσα Μαραθώνα με μικρή πιθανότητα σε τοπικό επίπεδο να είναι ισχυρές και με συνοδεία από χαλαζοπτωσεις.Πιθανες βροχές όχι κάτι το ιδιαίτερο και στα ορεινά της Ξάνθης και της Κομοτηνής όπου θα εξασθενησουν γρήγορα.Οπως πιθανές βροχές και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Μεγάλη προσοχή αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια :Αγία Άννα ,Μάντουδι Κύμη ,Στενη ,Ψαχνα ,Αλιβέρι, Στράτος, Μαρμαρι, Κάρυστο (Χαλκίδα) Και Λιμνη.

Προσοχή στις Σποράδες και την Σκύρο.

ΑΤΤΙΚΗ:Βροχερο θα ξεκινήσει το σκηνικό στο Νομό Αττικής αρχικά στα βόρεια και Ανατολικα του νομού και στην συνέχεια και μέσα στο Λεκανοπέδιο.Οι βροχές θα είναι έντονες στα ανατολικά και βορεια του νομου με πιθανότητα για τοπική καταιγίδα στα πολύ Ανατολικά τμήματα και ΒΑ προς την Εύβοια.Οι βροχές όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημεριανές ώρες γρήγορα θα εξασθενίσουν όπου σιγά σιγά θα έχουμε και ανοίγματα στον καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις εντάσεως 5-6Β στα ανατολικα και στους ορεινούς ογκους 4-5 στα πιο κεντρικά και δυτικά τμήματα του νομού.Οι Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 Βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ :Με συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημεριανές ώρες θα έχουμε μεγάλα ανοίγματα στον καιρό.Οι άνεμοι θα πνέουν από από Β ΒΔ διευθυνσεις εντάσεως 4-5 τις πρωινές ώρες και όσο θα βαδίζουμε προς τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς.

Καλό βράδυ σε όλους

Επιμελεια Γιάννης Σταμάτακης 

Σχόλια   

 
-1 #1 ΕΛΛΑΣ 29-05-2015 07:12
μπραβο serifos αλλα το μπλε που εχεις κυκλωσει την αττικη δεν εγραψες στο χαρτη τι ειναι
Παράθεση
 
 
#2 Teometeo 29-05-2015 14:30
Mπαλαντέρ :lol:
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση