Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 217 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Πρόγνωση καιρού Ελλάδος τριημέρου του Αγίου Πνέυματος 2015

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος τριημέρου του Αγίου Πνέυματος 2015

sunik

ΣΆΒΒΑΤΟ:Καλός θα είναι ο καιρός σε όλη την χώρα αύριο. Λίγα διάσπαρτα σύννεφα θα εντοπίζονται στην Θράκη τον Ηπειρωτικό κορμό της χώρας τα Ανατολικά τμήματα της Στερεάς και κυρίως γύρω από τους ορεινούς όγκους.Συννεφια θα έχει στο μεγαλύτερο κομμάτι η Πελοπόννησος όπου στα ορεινά και κυρίως στα νότια και κεντρικά τμήματα ίσως εκδηλωθουν κάποιες βροχες (ομβροι) τις μεσημεριανες με απογευματινές ώρες.Καλος θα είναι ο καιρος στις Κυκλάδες την Κρήτη Τα Δωδεκάνησα τη Χαλκιδική και την Μακεδονία.

ΚΥΡΙΑΚΗ:Καλός θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας την Κυριακή.Στην Θράκη Την Ηπειρο τον Ηπειρωτικο κορμο την Στερεά και την Πελοπόννησο θα έχουμε διάσπαρτα σύννεφα όπου κοντά σου ορεινούς ογκους θα είναι πιο πυκνά.Απο τις Μεσημεριανές ώρες η συννεφιά θα έχει ταση να πυκνώνει περισσότερο στην Ήπειρο και τον Ηπειρωτικό κορμο όπου θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.Επισης τάση για κάποιες βροχές υπάρχει και στα ορεινά της Πελοποννήσου Αρκαδίας Ηλείας Αχαΐας Μεσσηνίας.Πιθανον να βρέξει και σε ημιορεινα τμήματα της Μεσσηνίας Και Νότιας Ηλείας.Καλος ο καιρός σε Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ :Καλός θα ξεκινήσει ο καιρος σχεδόν σε όλη την χώρα.Διασπαρτα σύννεφα θα έχει η βορεια και η κεντρική δυτική χωρα και η Πελλοπονησος.Οσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημεριανες και απογευματινες ώρες βροχές θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία την Χαλκιδικη και την δυτικη Πελλοπονησο. Καταιγίδες θα εκδηλωθουν στην δυτική Ελλάδα την Πελλοπονησο και πιθανόν στον Ηπειρωτικό κορμό της χώρας . Οι καταιγίδες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.

Καλός θα είναι ο καιρός το τριημερο του Αγίου Πνεύματος στην Αττικη ενω στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε κάποιες διάσπαρτες συννεφιες πιο πυκνές την Κυριακή ποιο αέρας την Δευτέρα.Φωτογραφια χθες το απόγευμα μετά την Καταιγιδα.

Επιμελεια Γιαννης Σταματακης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση