Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 193 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Επιστρέφει σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία - Δυνατοί βοριάδες στο Αιγαίο - Κακοκαιρία στο τέλος της εβδομάδας

Επιστρέφει σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία - Δυνατοί βοριάδες στο Αιγαίο - Κακοκαιρία στο τέλος της εβδομάδας

thalassa-kymata-meltemi


Επιστρέφει ο υδράργυρος στις φυσιολογικές τιμές για την εποχή και ο καύσωνας μας άφησε (ευτυχώς) και πέρασε στην μετεο-ιστορία.


Οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται κυρίως από καλοκαιρία , και την εμφάνιση των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων στο Αιγαίο , όπου θα φτάσουν τα 7 , τοπικά τα 8 Μποφώρ. Παρ'όλα αυτά , από τη Τετάρτη έως και το Σάββατο (22-25 Ιουνίου) , κρίνεται απαραίτητο να βρισκόμαστε σε επιφυλακή λόγω υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιές , στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα , κυρίως στην ανατολική και κεντρική Θεσσαλία , την ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια.

Από το Σάββατο και μετά αναμένουμε μεταβολή του καιρού και κυρίως από τα δυτικά , εξαιτίας της αποκομμένης λίμνης της νότιας Ιταλίας η οποία θα περάσει μέσα στο Ιόνιο και κατ'επέκταση στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο. Η Κυριακή θα χαρακτηριστεί με άσχημο καιρό κυρίως καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα , με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό του Σαββατοκύριακου , σε νεότερο άρθρο.

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)



Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση