Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 158 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στα ανατολικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 8/02/2017

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στα ανατολικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 8/02/2017

Με αισθητά βελτιωμένο καιρό στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά με τη παραμονή του άστατου καιρού στα ανατολικά και νότια θα κυλήσει η ημέρα της Τετάρτης.

Για τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη , νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα απασχολήσουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και την ανατολική Πελοπόννησο αλλά και σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκη.

Αναλυτικά:
Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 08/02/2017
ellada-08-02-2017
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από την αρχή της ημέρας. Πιθανότατα τοπικά τα φαινόμενα να είναι έντονα. Αντίστοιχη εικόνα θα παρουσιάσει και η Θράκη από το μεσημέρι και μετά με βροχές.

Στην ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά Ελλάδα και τις Κυκλάδες αναμένονται αρχικά νεφώσεις με παροδικές βροχές όπου σε τοπικό επίπεδο ίσως να είναι ισχυρές , ενώ θα σημειωθούν λίγες σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι / απόγευμα και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. 
Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα είναι καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφώρ. Αντίστοιχα και στο Αιγαίο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ κυρίως στα νότια.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 - 11 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια , ενώ στα ανατολικά και νότια τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου.


Αττική:
Νεφελώδης θα είναι ο καιρός τις πρωινές και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες με τοπικές βροχές και μικρή πιθανότητα λίγων σποραδικών καταιγίδων στα νότια - νοτιοανατολικά του νομού. Από τις μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία έως τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ , τοπικά στον Θερμαϊκό κόλπο τα 5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11-12 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Σχόλια   

 
+1 #1 Pindos man 08-02-2017 07:10
Μπραβο Στελιο,καθημερι νη αναλυση κ ενημερωση του καιρου!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση