Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 186 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04192024

Last updateΠε, 18 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας-Βροχές από τη Δευτέρα και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας-Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 23-26-3-2017

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας-Βροχές από τη Δευτέρα και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας-Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 23-26-3-2017

Ο Μάρτιος τις τελευταίες μέρες μας έχει βάλει στο ''κόλπο''΄της προχωρημένης άνοιξης καθώς το σύστημα υψηλών πιέσεων που μας επηρεάζει εδώ και μερικές μέρες έχει ως αποτέλεσμα τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τον υδράργυρο να κάνει παιχνίδι με τους 25°C, θερμοκρασία που είναι 4-5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα για το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Το καιρικό μοτίβο θα είναι το ίδιο και τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή με καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες .Παράλληλα, οι άνεμοι θα αρχίσουν να εξασθενούν από το Σάββατο.

fe86f02b71f874250766bab7286e3567

Πιο αναλυτικά:

Για τις επόμενες ώρες: Ο καιρός θα κυλήσει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στο σύνολο της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 23-25 κατά μέσο όρο και οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο ενισχυμένοι τοπικά και μέχρι τα 7bf.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

24-3-2107

Η Παρασκευή θα κυλήσει με αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα και κάποιες αραιές νεφώσεις στη βόρεια Ελλάδα μέχρι και το μεσημέρι. Η σχετικά αυξημένη υγρασία τις πρωϊνές ώρες θα επιτρέψει κατά πάσα πιθανότητα την εμφάνιση ομίχλης στην ηπειρωτική χώρα. Η θερμοκρασία σε πολύ καλά επίπεδα περίπου στους 23-25°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6bf και στο Ιόνιο 3-4bf.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

25-3-2017

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου θα γίνει με αίθριο καιρό στο σύνολο της χώρας με αραιές νεφώσεις στον ηπειρωτικό κορμό και το μεσημέρι υπάρχει μικρή πιθανότητα για τη δημιουργία μεσημεριανής αστάθειας στην περιοχή της βορειοδυτικής Μακεδονίας χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως . Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή ενώ οι άνεμοι θα τείνουν να εξασθενούν από το μεσημέρι του Σαββάτου και θα πνέουν στα πελάγη στα 3-4 bf.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

26-3-2017

H Κυριακή θα αρχίσει με αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το απόγευμα φαίνεται να συννεφιάζει στην δυτική και κεντρική Ελλάδα και από αργά το βράδυ προς τη Δευτέρα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στην Ήπειρο την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και από πλευράς ανέμων. 

** Το σκηνικό του καιρού φαίνεται πως θα αλλάξει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας μιας και  θα οργανωθεί ένα αβαθές βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Βουλγαρίας και θα δώσει τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης πρώτα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα και κατ επέκταση και στα ανατολικά ηπειρωτικά μέχρι και την Τρίτη. Οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και θα έχουμε βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας ενώ κάποια χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Επιμέλεια : Μουδούρης Θωμάς (tom13) 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση