Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 205 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Βροχές στη νότια Ελλάδα και σημαντική επιδείνωση από τη νύχτα - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 6/10/2017

Βροχές στη νότια Ελλάδα και σημαντική επιδείνωση από τη νύχτα - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 6/10/2017

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στη νότια νησιωτική και ηπειρωτική χώρα με βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Από τη νύχτα και από τα δυτικά περιμένουμε σημαντική επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες που θα είναι περισσότερες το Σάββατο.


Αναλυτικά για σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017:

ellada-06-10-2017


Σχεδόν αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπιερωτικά τμήματα με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στη νότια νησιωτική και ηπειρωτική χώρα (Κρήτη - νότια Πελοπόννησος) αναμένονται πυκνές νεφώσεις με βροχή ή πιθανή καταιγίδα μέσα στην ημέρα. Το απόγευμα θα επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχοπτώσεις.
Από τις νυχτερινές ώρες και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα αρχίσει να επιδεινώνεται με βροχές και σποραδικές καταιγίδες , οι οποίες θα επεκταθούν μέσα στη νύχτα σταδιακά στα ανατολικά τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και το Αιγαίο θα στραφούν από νότιες διευθύνσεις και θα ενισχυθούν τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες στα 5-6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά ηπειρωτικά.


Αττική:
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις στους γύρω ορεινούς όγκους. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες αναμένεται μια σταδιακή πύκνωση των νεφώσεων που ίσως δώσουν λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά - βορειοανατολικά του νομού.

Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:
Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά περιμετρικά του νομού.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση