Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 274 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Απομακρύνεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 26/10/2017

Απομακρύνεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 26/10/2017

Απομακρύνεται σταδιακά το βαρομετρικό χαμηλό που προκάλεσε βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας μας , όπως και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

ellada-26-10-2017

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στα δυτικά - κεντρικά και βόρεια με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις.  Απομεινάρια της κακοκαιρίας θα συνεχίσουν να απασχολούν κυρίως τη νότια Ελλάδα και συγκεκριμένα την νοτιοανατολική Πελοπόννησο , τις Κυκλάδες , τη Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα με βροχές ή λίγες σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές έως τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός και εκεί θα αρχίσει να βελτιώνεται με τα φαινόμενα να οδεύουν νοτιότερα , χωρίς να αποκλείεται στη Κρήτη να παραμείνουν κάποιες ορογραφικές βροχοπτώσεις. Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχοπτώσεων το πρωί στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια , με τον καιρό και εκεί να βελτιώνεται.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση έως 5 Μποφώρ με τάση εξασθένησης από το απόγευμα. Στο Αιγαίο πέλαγος από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως 7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως τους 20 βαθμούς Κελσίου. Αισθητό κρύο θα υπάρχει στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά τμήματα με το θερμόμετρο να πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου τις νυχτερινές ώρες.


Αττική:
Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων σποραδικών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι οι νεφώσεις θα περιοριστούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη:

Αίθριος καιρός με πιθανότητα εμφάνισης λίγων τοπικών νεφώσεων.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.


Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα διατηρηθεί καλός ο καιρός σε όλη τη χώρα.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση