Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 188 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Τρ04232024

Last updateΤρ, 23 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Αυλαία για το 2017 - Αναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδος 31/12/2017

Αυλαία για το 2017 - Αναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδος 31/12/2017

snow-2018
Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος μιας απροσδόκητα πλούσιας καιρικής χρονιάς με πολλά καταγεγραμμένα γεγονότα να σπάνε τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο. Το 2017 αφήνει τη σκυτάλη του στο νέο έτος , λίγο πολύ όπως ξεκίνησε η χρονιά πριν από 365 ημέρες , με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά ως επί του πλείστον καλές καιρικές συνθήκες (αν και η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική όπως γνωρίζουμε..)

Ας δούμε λοιπόν πως πέφτει η αυλαία για το 2017 σε όλη τη χώρα.

ellada-31-12-2017

Ο καιρός στη χώρα μας θα είναι γενικά καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις , παροδικά αυξημένες το απόγευμα. Εξαίρεση στα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες νεφώσεις με παροδικές βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Το βράδυ της αλλαγής του νέου έτους ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3-4 Μποφώρ στο Ιόνιο και 5 έως 6 Μποφώρ (τοπικά 7 στο νοτιοανατολικό Αιγαίο).

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά - κεντρικά και νότια τμήματα.


Αττική:
Αίθριος θα είναι ο καιρός μέχρι το απόγευμα στην Αττική. Αραιές νεφώσεις μετά το απόγευμα και προς τις πρώτες βραδυνές ώρες.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφώρ με εξασθένηση από το απόγευμα και μέσα στη νύχτα.

Η θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις τις πρωινές και μεσημβινές ώρες. Ελαφρώς πυκνότερες νεφώσεις το απόγευμα και τις πρώτες βραδυνές ώρες.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Να έχετε όλοι μια θαυμάσια και δημιουργική νέα χρονιά , με υγεία , ευτυχία και ευημερία στη ζωή σας και στους δικούς σας ανθρώπους.



Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)



Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση