Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 261 καιρόφιλοι και 20 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πα04192024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Αυξημένη υγρασία σε όλη τη χώρα , συνεχίζονται οι ομίχλες και η συννεφιά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 09/01/2018

Αυξημένη υγρασία σε όλη τη χώρα , συνεχίζονται οι ομίχλες και η συννεφιά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 09/01/2018

sat24-09-01-2018

Αυξημένα επίπεδα υγρασίας , χαμηλές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες επικρατούν τις τελευταίες 2 ημέρες στην Ελλάδα όπου θα συνεχιστούν την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος.

Οι αντικυκλωνικές συνθήκες πάνω από τον Ελλάδικο χώρο (προέκταση Ridge αντικυκλώνα από τη βόρεια Αφρική) δημιουργούν συνθήκες άπνοιας και αύξησης της σχετικής υγρασίας στα κατώτερα στρώματα της τροπόσφαιρας και σε συνδιασμό με τον νεφελώδη καιρό στα μέσα και υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας ο καιρός θα είναι ως επί το πλείστον μουντός.

Από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά , ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μεταβολή με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και έως το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει άστατος με τον υδράργυρο να σημειώνει σημαντική πτώση στη βορειοανατολική Ελλάδα.


Ας δούμε τον καιρό αναλυτικά για την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018.

ellada-09-01-2018
Νεφελώδης και υγρός καιρός αναμένεται στη κεντρική και νότια Ελλάδα. Αραιές νεφώσεις με πύκνωση αυτών και στη βόρεια Ελλάδα. Ομίχλες θα σχηματιστούν νωρίς το πρωί και τη νύχτα της Τρίτης στη Στερεά Ελλάδα , την Πελοπόννησο και τα παράλια της ανατολικής Θεσσαλίας και της Χαλκιδικής. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι υψηλά σε αρκετές περιοχές της χώρας

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις στο Ιόνιο και το Αιγαίο έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά έως λίγο υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Αττική:
Νεφελώδης και υγρός καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν στην ανατολική και νότια παραλιακή ζώνη της Αττικής.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ. Από τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν έως τα 5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη:
Νεφελώδης και υγρός καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα της Τρίτης στον Θερμαϊκό κόλπο.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση