Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 235 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Αραιή συννεφιά το Σάββατο - *Χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα τη Κυριακή - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 31/03-01/04/2018

Αραιή συννεφιά το Σάββατο - *Χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα τη Κυριακή - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 31/03-01/04/2018

lifehub votana 38

Καιρός δύο όψεων θα επικρατήσει στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο , όπου αρχικά το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά καλός στη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αλλά παράλληλα ισχυρούς νοτιάδες και τη Κυριακή βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια πάλι με συνοδεία ισχυρών νοτιάδων στα πελάγη.

Αναλυτικά ο καιρός για το Σαββατοκύριακο - 31/03 - 01/04/2018

ellada 31 03 2018


Γενικά καλός αναμένεται να είναι το Σάββατο ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Αραιές νεφώσεις θα υπάρξουν από τις πρωινές ώρες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα όπου θα επεκταθούν ανατολικότερα μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες - νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 Μποφώρ , όπου δεν αποκλείεται τοπικά να ενισχυθούν μέχρι τα 8 Μποφώρ. Αργά τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς - νοτιοδυτικούς έως 6 Μποφώρ. Στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ με τάση ενίσχυσης από το απόγευμα και μέσα στη νύχτα έως τα 7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές


Αττική:
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι και το απόγευμα πυκνότερες νεφώσεις θα συνεχίζουν να καλύπτουν τον Αττικό ουρανό χωρίς να σημειωθούν φαινόμενα.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ με τάση ενίσχυσης από το απόγευμα και τη νύχτα στα 5 με 7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.


Θεσσαλονίκη:
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κατά τη διάρκεια της ημέρας και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι από ανατολικές - νοτιοανατολικές διευθύνσεις αρχικά έως 4 Μποφώρ και το απόγευμα με τάση ενίσχυσης έως τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο



ellada 01 04 2018
*Κυριακή - 01/04/2018:
Ραγδαία μεταβολή του καιρού αναμένεται από τα ξημερώματα σε ολόκληρη τη χώρα. Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν αρχικά στα περισσότερα τμήματα της δυτικής - κεντρικής και βόρειας Ελλάδας όπου σταδιακά ...καταλαβαίνετε πως είναι "Πρωταπριλιά" ...

Γι'αυτό το λόγο σας προετοιμάζουμε κατάλληλα για κάθε είδους "φάρσα" γιατί η φαντασία ...οργιάζει.

*Πραγματική πρόγνωση*
Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη δυτική και βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρκετά βελτιωμένος με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως τα 6 Μποφώρ. Στο Αιγαίο θα παραμείνουν από νότιες διευθύνσεις και αναμένονται εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 με 8 Μποφώρ , ίσως τοπικά τα 9 στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από το απόγευμα και κυρίως τη νύχτα οι άνεμοι σταδιακά στρέφονται από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση έως τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στη δυτική και βόρεια Ελλάδα.


Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει να ακολουθεί μέχρι τέλους την παράδοση. Με τα τελευταία στοιχεία η παράδοση που θέλει την Μ.Παρασκευή να είναι "μελαγχολικός" ο καιρός , φαίνεται να επιβεβαιώνεται (και) τη φετινή χρονιά. Θα υπάρξει αναλυτικό άρθρο για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα έως και το Πάσχα.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση