Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 128 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Μ.Σάββατο - Νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές - Κυριακή του Πάσχα καλός καιρός - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 07-08/04/2018

Μ.Σάββατο - Νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές - Κυριακή του Πάσχα καλός καιρός - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 07-08/04/2018

ellada 07 04 2018

Με συννεφιά θα συνεχίσει ο καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας του Σαββάτου στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα συνοδεία σποραδικών βροχών ή και τοπικών καταιγίδων. Οι τοπικές βροχές σε Μακεδονία , Θράκη , Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα θα συνεχίσουν σποραδικά έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες ενώ αργότερα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν τοπικά και στη Πελοπόννησο έως και τις πρώτες βραδυνές ώρες όπου και εκεί αργότερα ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και τη Κρήτη με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.


Το βράδυ της Ανάστασης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι βροχές θα περιοριστούν και θα σταματήσουν εκτός από τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα συνεχίσουν οι βροχές έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ. Στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 6-7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

ellada 08 04 2018
Η Κυριακή του Πάσχα θα εορταστεί με καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου κάποιες τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ. Στο Αιγαίο οι βοριάδες θα συνεχίσουν να πνέουν με ισχυρή ένταση έως τα 7 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική - κεντρική και βόρεια Ελλάδα.



Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και όλες.

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση