Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 175 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04262024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Ασυνήθιστα ζεστός καιρός την τρέχουσα εβδομάδα - Προοπτική έως το τέλος του Απριλίου

Ασυνήθιστα ζεστός καιρός την τρέχουσα εβδομάδα - Προοπτική έως το τέλος του Απριλίου

hot-temperature

Ιδιαίτερα ζεστός θα είναι αυτή την εβδομάδα ο καιρός που θα θυμίσει Μάιο μήνα περισσότερο , με το θερμόμετρο στα μέσα της εβδομάδας να φτάνει τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά - κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Λίγες μεμονωμένες μπόρες θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως στα ορεινά , ελαφρώς περισσότερες στα κεντρικά ηπειρωτικά την Πέμπτη .

Το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα μας απασχολήσει μια ήπια διαταραχή από τα νοτιοδυτικά φέρνοντας κάποιες βροχοπτώσεις.

Αναλυτικά ο καιρός για την Τρίτη 24 Απριλίου 2018:

ellada-24-04-2018


Ηλιοφάνεια αναμένεται στη κεντρική , ανατολική και νότια Ελλάδα. Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές - μεμονωμένες καταιγίδες στη βόρεια Θεσσαλία , τη κεντρική και τμήμα της ανατολικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα αγγίξει τους 27 με 29 βαθμούς στη Θεσσαλία , την ανατολική Στερεά Ελλάδα , τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και τμήματα της δυτικής Στερεάς Ελλάδα και δυτικής - βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Στα ανατολικά και νότια η μέγιστη θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση