Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 160 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04192024

Last updateΠε, 18 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Νέα εβδομάδα με ανυποχώρητη αστάθεια - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 08/05/2018

Νέα εβδομάδα με ανυποχώρητη αστάθεια - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος - 08/05/2018

Συνεχίζεται και μέσα στη νέα εβδομάδα του Μαϊου η έντονη αστάθεια πάνω από τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες , κατά τόπους έντονες στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά ο καιρός για την Τρίτη 8 Μαϊου 2018:

ellada-08-05-2018

Νεφελώδης ξεκίνησε από το πρωί ο καιρός στη κεντρική Ελλάδα με κάποιες παροδικές βροχοπτώσεις. Στη συνέχεια και κυρίως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες περιμένουμε σταδιακή πύκνωση των νεφώσεων στα περισσότερα ηπειρωτικά - ορεινά τμήματα και θα σημειωθούν αρχικά βροχές και πολύ γρήγορα καταιγίδες σε Στερεά Ελλάδα , Θεσσαλία , Πελοπόννησο , Ήπειρο , Μακεδονία και τοπικά στη Θράκη. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα στη κεντρική Ελλάδά και την ορεινή Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα με πιθανή χαλαζόπτωση.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ και στα υπόλοιπα τμήματα μεταβλητοί έως 3 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί:

Αττική:
Σταδιακή πύκνωση των νεφώσεων γύρω από τους ορεινούς όγκους και έναρξη βροχοπτώσεων τις πρώτες μεσημβρινές ώρες όπου θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες , πιθανόν κατά τόπους έντονες. Αυξημένη πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής και κυρίως στα βόρεια και δυτικά προάστια. Το απόγευμα θα συνεχιστούν μεμονωμένα τα φαινόμενα κυρίως στη βόρεια Αττική ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.



Θεσσαλονίκη:
Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με πύκνωση των νεφώσεων και εκδήλωση βροχών και καταιγίδων το απόγευμα. Βελτίωση του καιρού τη νύχτα με παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφώρ.
Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί:

Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση