Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 261 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ελλάδα - Ανάλυση Ήπια μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης και καταιγίδες στα βορειοδυτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 15/05/2018

Ήπια μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης και καταιγίδες στα βορειοδυτικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 15/05/2018

Επιστρέφει η Αφρικάνικη σκόνη πάνω από τον Ελλαδικό χώρο αλλά σε σχετικά μέτρια ποσότητα και σε καμία περίπτωση δεν θα έχει η ποσότητα με εκείνη του προηγούμενου μήνα.
Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια νησιά του Ιονίου όπως και στην Ήπειρο , τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Αναλυτικά ο καιρός για την Τρίτη 15 ΜαΪου 2018:

ellada-15-05-2018


Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στη βορειοδυτική Ελλάδα τις πρωινές ώρες με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών στη δυτική Ήπειρο και τα βόρεια νησιά του Ιονίου πελάγους. Ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες θα καταστεί περισσότερο βροχερός κυρίως στα νησιά του Ιονίου , τη δυτική Στερεά Ελλάδα , την Ήπειρο , τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Θεσσαλία όπου πιθανότατα θα σημειωθούν και παροδικές καταιγίδες προς το απόγευμα.

Ο άστατος / βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και τις νυχτερινές ώρες σε Ήπειρο , βόρεια Επτάνησα και δυτική Μακεδονία με καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες.

Στην ανατολική Στερεά Ελλάδα , τη Πελοπόννησο και την ανατολική Μακεδονία - Θράκη ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο με το θερμόμετρο να φτάνει τους 29-30 βαθμούς Κελσίου στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές χωρίς να αποκλείεται να ξεπεράσουν τοπικά και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ζέστη και στη Κρήτη με τη μέγιστη να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση