Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Ευρώπη Εκτίμηση καιρού Ευρώπης για την Τρίτη 7/10/2008

Εκτίμηση καιρού Ευρώπης για την Τρίτη 7/10/2008

sun_cloudsΣχετικά καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης αύριο. Τα 2 κύρια χαρακτηριστικά θα είναι ο αίθριος και ζεστός για την εποχή καιρός και οι βροχές στο σκανδιναβικό κομάτι της ηπείρου και την Ιβηρική χερσόνησο.
 
 
 
 
 
Πιο αναλυτικά :

Συννεφιά και περιοδικές βροχές κανονικής έντασης θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά τμήματα της Ισπανίας καθώς και στην Πορτογαλία. Στα νότια όμως και των 2 χωρών θα επικρατεί αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στην Ιβηρική χερσόνησο θα κυμένεται στους 19c .
Πιο ανατολικά και βόρεια στη Γαλλία περιμένουμε αίθριο καιρό και μόνο στα δυτικά της χώρας ίσως σημειωθούν κάποιες βροχές τοπικού χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περίπου στους 17c-18c
Στην Γερμανία καθώς και στην Πολωνία θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά. Η θερμοκρασία στους 20c περίπου.
Ακόμα καλύτερος ο καιρος στην Αυστρία Τσεχία και Ουγγαρία με αίθριο καιρό και μεγάλη πιθανότητα δημιουργίας τοπική ομίχλης διάσπαρτα εκεί. Οι θερμοκρασίες στους 18c-20c
Λόγω του εκτεταμένου υψηλού και η Ιταλία θα έχει αίθριο καιρό με λίγα σύννεφα κατά τόπους . Και εδώ υπάρχει πιθανότητα ομίχλης σε μερικές βόρειες περιοχές τις χώρας . Στους 22c-24c η θερμοκρασία.
Ακόμα καλύτερες συνθήκες θα επικρατήσουν στην περιοχή των νότιων Βαλκανίων στην Ελλάδα καθώς και στην Τουρκία με πολύ ηλιοφάνεια, και την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 20c - 25c . Παρ'ότι θα υπάρχουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες στα Βαλκάνια στην Βουλγαρία δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι νεφώσεις και να σημειωθούν βροχές. Στους 21c η θερμοκρασία εκεί.
Στην Βαλτική (βόρεια Ευρώπη) συγκεκριμένα στην δυτική και βόρεια Φινλανδία παρότι θα επικρατεί άιθριος καιρός αρχικά νεφώσεις θα κάνουν την εμφανισή τους και θα σημειωθούν βροχές ίσως ισχυρές τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 11c
Στην Σουηδία θα έχουμε καλό καιρό αν και θα σημειωθούν και εκεί νεφώσεις τοπικά αυξημένες δεν θα έχουμε κάποιο αξιόλογο φαινόμενο όπως και στην Δανία, η θερμοκρασία στους 11c-14c
Στην Νορβηγία θα έχουμε νεφώσεις με βροχές κυρίως στα νοτιοδυτικά της χώρας αλλά στην υπόλοιπη θα είναι αίθριος. Θερμοκρασία στους 11c-13c.
Τέλος στην Ρωσία θα έχουμε και εκεί αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις και την θερμοκρασία στους 12c-13c
 
 
 
 
WWW.METEOCLUB.GR
All rights reserved.
 
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση