Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 163 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις Τάση καιρού Ελλάδας μέχρι τα μέσα Γενάρη 2017

Τάση καιρού Ελλάδας μέχρι τα μέσα Γενάρη 2017

paxnh-proi
Τάση καιρού μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.
Ο παγετός και το κρύο θα διατηρηθούν και την πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου, όπου ο παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε σχετικά βελτιωμένο καιρό.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Στις 4 με 5 του μήνα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται κάποιες βροχές και χιόνια στα ορεινά/ημιορεινά (σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία). Μετά διαφαίνεται άλλη μία σημαντική <πολική κατάβαση> από τα βάθη της Ρωσίας όπου θα αφήσει σημαντικά φαινόμενα σε πεδινές περιοχές με τη μορφή χιονιού και το κρύο θα είναι ακόμα πιο τσουχτερό.
Παρακάτω θα δούμε μερικού χάρτες με την κατάσταση που παρουσιάζουν τα μοντέλα τις επόμενες μέρες.

Συνοψίζοντας, 4-5 του Ιανουαρίου θα εκδηλωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Στις 6 Ιανουαρίου τα χιόνια θα πέσουν και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Στη συνέχεια τα χιόνια θα αφορούν και πεδινές περιοχές της ανατολικής Ελλάδος. Ενώ στην Ήπειρο θα επικρατήσει έντονος παγετός. Η εξέλιξη του καιρού μπορεί να έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, οπότε θα είμαστε εδώ και θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο.

Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με αγάπη και υγεία!!!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση