Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 149 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Τε04242024

Last updateΤρ, 23 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις Τάση καιρού για τις μέρες του Πάσχα -Αστάθεια κυρίως στα ορεινά από την Μ,Πέμπτη-Ενδείξεις για έντονη αστάθεια κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα το Μ.Σάββατο αλλά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Τάση καιρού για τις μέρες του Πάσχα -Αστάθεια κυρίως στα ορεινά από την Μ,Πέμπτη-Ενδείξεις για έντονη αστάθεια κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα το Μ.Σάββατο αλλά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

astatheia-cumulus thumb medium350 0

 

Καθώς βαδίζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα και στην Ανάσταση του Κυρίου, πολλοί αγωνιούν για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στα μέρη τους κατά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.Έτσι θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μία πρώτη γεύση της τάσης του καιρού πανελλαδικά μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Μ.Δευτέρα 10-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.Η θερμοκρασία θα κυμαινέται στα Βόρεια Ηπειρωτικά γύρω στους 15-18 βαθμούς η μέγιστη τοπικά,στα Ανατολικά Ηπειρωτικά  η μέγιστη θα  κυμανθεί γύρω στους 16-19 βαθμούς,στα Δυτικά Ηπειρωτικά η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 18-22 βαθμούς  και στη νησιωτική Ελλάδα η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 14-16 βαθμούς.Οι άνεμοι στα πελάγη θα έιναι μέτριοι από Βόρειες διευθύνσεις και μόνο στις Κυκλάδες και στη θάλασσα των Κυθήρων θα έχουμε ισχυρό ΒΑκό εντάσεως 5-6 μποφώρ τοπικά.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Μ.Τρίτη 11-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.Το μεσημέρι και το απόγευμα  μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες στην Ήπειρο ,ενώ στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα αρχίσει να συννεφιάζει.Η θερμοκρασία  σε άνοδο θα κυμαινέται στα Βόρεια Ηπειρωτικά γύρω στους 17-23 βαθμούς η μέγιστη τοπικά,στα Ανατολικά Ηπειρωτικά  η μέγιστη θα  κυμανθεί γύρω στους 18-20 βαθμούς,στα Δυτικά Ηπειρωτικά η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 19-23 βαθμούς  και στη νησιωτική Ελλάδα η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 15-17 βαθμούς.Οι άνεμοι στα πελάγη θα έιναι μέτριοι από Βόρειες διευθύνσεις και μόνο στη θάλασσα των Κυθήρων θα έχουμε ισχυρό ΒΑκό εντάσεως 5-6 μποφώρ τοπικά.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Μ.Τετάρτη 12-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.Το μεσημέρι και το απόγευμα  μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες στην Ήπειρο και στην Μακεδονία ,ενώ στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα έχουμε συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές.Η θερμοκρασία  σε άνοδο θα κυμαινέται στα Βόρεια Ηπειρωτικά γύρω στους 18-23 βαθμούς η μέγιστη τοπικά,στα Ανατολικά Ηπειρωτικά  η μέγιστη θα  κυμανθεί γύρω στους 18-20 βαθμούς,στα Δυτικά Ηπειρωτικά η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 20-24 βαθμούς  και στη νησιωτική Ελλάδα η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω στους 15-17 βαθμούς.Οι άνεμοι στα πελάγη θα έιναι μέτριοι από Βόρειες διευθύνσεις και μόνο στο Αιγαίο και  στη θάλασσα των Κυθήρων θα έχουμε ισχυρό ΒΑκό εντάσεως 5-6 μποφώρ τοπικά.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Μ.Πέμπτη 13-4-2017

Αστάθεια στα κυρίως στον ορεινό ηπειρωτικό κορμό με πιθανές βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.Η θερμοκρασία αμετάβλητη και στο αιγαίο θα πνέουν ισχυροί Βοριάδες.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Μ.Παρασκευή 14-4-2017

Φαίνεται ως τάση πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες το βράδυ  στην Βόρεια Ελλάδα.Η θερμοκρασία αμετάβλητη με ισχυρούς Βοριάδες στο Αιγαίο κυρίως.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Μ.Σάββατο 15-4-2017

Φαίνεται ως τάση μεσημεριανή αστάθεια στα Κεντρικά και Νότια Ηπειρωτικά ,καθώς στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Κυριακή του Πάσχα 16-4-2017

Ως τάση φαίνεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά και κανονικές θερμοκρασίες.

Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Δευτέρα του Πάσχα 17-4-2017

Φαίνεται ως τάση πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική  και Βόρεια Ελλάδα.Η θερμοκρασία αμετάβλητη.

.Modele GFS - Carte prévisions Modele GFS - Carte prévisions

Θα σας ενημερώνουμε  συνέχεια έγκυρα και έγκαιρα με νέα άρθρα σχετικά με την πορεία της τάσης καιρού μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση