Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 183 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Τε04242024

Last updateΤρ, 23 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Nowcast Ο καιρός στην Φθιώτιδα τις αμέσως επόμενες ώρες και αύριο Σάββατο 7/1/1/16

Ο καιρός στην Φθιώτιδα τις αμέσως επόμενες ώρες και αύριο Σάββατο 7/1/1/16

DSC08933
   Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή της Φθιώτιδας από σήμερα το βράδυ. Συγκεκριμένα, ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα πεδινά παραθαλάσσια θα πρέπει να σημειώνονται από σήμερα αργά το βράδυ. Από τα μεσάνυχτα και μετά, ο καιρός θα κλείσει περαιτέρω και θα σημειώνονται χιονοπτώσεις σ' όλο τον νομό κατά περιόδους μέτριας έντασης. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα πιο ανατολικά τμήματα του νομού καθώς και στα ορεινά. Εκεί θα σημειώνονται, σημαντικές μεν σύντομες δε, εξάρσεις. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν προς το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 3-4bf και τοπικά 5bf ενώ η θερμοκρασία θα πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα αγγίζοντας αύριο το πρωί, ακόμη και σε πεδινές περιοχές, τους -3°C.
  Ακολουθούν αναλυτικοί χάρτες θερμοκρασίας-ανέμου-υετού για την περιοχή της Φθιώτιδας.
Σημείωση: Τα σήματα προειδοποίησης αφορούν τις περιοχές όπου ενδεχομένως τα φαινόμενα θα ενισχύονται κατά διαστήματα καθώς και τις περιοχές με πολύ κρύο και ισχυρό παγετό.
Screenshot 3 copy copy copy copy copy copy copy copy
Screenshot 5 copy copy
Επιμέλεια Πρόγνωσης: panoslamiameteo & Con T.-Fthiotida

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση