Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 158 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 6/3/2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Παρασκευή 6/3/2015

DSC 0208

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Παρασκευή 6/3/2015 προβλέπεται ιδιαίτερα άστατος, κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις μεσημβρινές ώρες ο ουρανός θα είναι νεφελώδης, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες ή καταιγίδες. Επίσης υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Προσοχή, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα έντονα, με υψηλές ραγδαιότητες. Υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων. Από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια μικρά διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι), ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις από τις απογευματινές ώρες και μετά προκαλώντας μικροπροβλήματα στις συγκοινωνίες.
 
Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος(Κώστας_Καλαμάτα) για το www.meteoclub.gr και το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση