Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 146 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 10/10/2015

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 10/10/2015

dsc 0706

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 10/10/2015 προβλέπεται άστατος.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες. Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων εντοπίζεται τις μεσημβρινές  ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-85%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι οι ριπές ανέμου ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5-6 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μεγαλύτερες ποσότητες, ενώ θα υπάρξουν και λασποβροχές.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος(Κώστας_Καλαμάτα) για το www.meteoclub.gr και το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση