Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 184 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 10/1/2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Τρίτη 10/1/2017

DSC 0541

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 10/1/2017 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου ή χιονόνερου έως ασθενούς βροχής. Επίσης υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης νιφαδόπτωσης. Από τις πρωινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Επίσης τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-80%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και τα υπόλοιπα ορεινά της Μεσσηνίας θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις κυρίως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρόσκαιρα και αν διατηρηθεί υετός, τα χιόνια θα κατέβουν και σε χαμηλά υψόμετρα.

Προσοχή, οι οδηιγοί που θα κινηθούν στα οδικά δίκτυα Καλαμάτα-Σπάρτη μέσω Ταϋγέτου και Καλαμάτα-Τρίπολη-Αθήνα να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση