Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 150 καιρόφιλοι και 2 ερασιτέχνες μετεωρολόγοι σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΤε, 27 Μαρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 6/2/2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Δευτέρα 6/2/2017

DSC 0746

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Δευτέρα 6/2/2017 προβλέπεται άστατος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 65-95%.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Α-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν Ν άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ισχυρός κυματισμός στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον Ν άνεμο.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με τάση αύξησης, με αποτέλεσμα να πέσουν και κάποιες λασποβροχές.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση