Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 189 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 23/12/2017

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Σάββατο 23/12/2017

DSC 0452B

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 23/12/2017 προβλέπεται αρχικά άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα. Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας ο ουρανός θα είναι κυρίως καθαρός, με λίγες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 40-75%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ και από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν, στα 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Στον ορεινό όγκο του Ταΰγετου και μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες περίπου, θα εκδηλωθούν κυρίως ασθενείς χιονοπτώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες και αν ο υετός διατηρηθεί, τα υψόμετρα ενδέχεται να κατέβουν και κάτω από τα 1000μ. Προσοχή, οι οδηγοί που θα κινηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί στα οδικά δίκτυα Καλαμάτας - Σπάρτης και Καλαμάτας - Κορίνθου να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για παν ενδεχόμενο.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση