Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 186 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πα04192024

Last updateΠε, 18 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 18/1/2018

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 18/1/2018

dsc 0002

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 18/1/2018 προβλέπεται αίθριος, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-85%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, από τις πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 5-6 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν, στα 2-3 μποφόρ. Προσοχή, μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας κάτω από ψηλά δέντρα και ασταθείς κατασκευές. Επίσης προσοχή στα ιπτάμενα αντικείμενα.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση