Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 154 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 8/3/2018

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 8/3/2018

DSC 0175

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 8/3/2018 προβλέπεται αρχικά άστατος.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες πρωινές έως και τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυκνώνουν κατά διαστήματα. Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-85%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Ν-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 2-3 μποφόρ, τις πρωινές ώρες θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, τις μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 μποφόρ και από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ.

Το φορτίο αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, με τη βοήθεια του ΒΔ ανέμου θα απομακρυνθεί προς την Ανατολική Ελλάδα αλλά αρχικά θα πέσουν και κάποιες λασποψιχάλες, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση