Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 137 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Πελοπόννησος Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 3/5/2018

Πρόγνωση καιρού Καλαμάτας - Πέμπτη 3/5/2018

DSC 0117B

O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Πέμπτη 3/5/2018 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρωινές έως και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ από τις απογευματινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-85%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν ΝΑ άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον ΝΑ άνεμο.

Θα συνεχιστεί η συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μέτριες ποσότητες, με αποτέλεσμα να επικρατεί κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να πέσουν και λασποψιχάλες.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση