Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 166 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε03282024

Last updateΤε, 27 Μαρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Στερεά Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αγρινίου-Μεσολογγίου-Πατρών-Αιγίου για το 3ήμερο 9-10-11/2/2016

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αγρινίου-Μεσολογγίου-Πατρών-Αιγίου για το 3ήμερο 9-10-11/2/2016

epi-gefyra-rio-antirrio
Ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα καλοκαιρίας μια νέα αλλαγή του καιρού θα επηρρεάσει την Δυτική Ελλάδα.
 
Συγκεκριμένα την Τρίτη 9-2-2016 για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται μουντός συννεφιασμένος καιρός δίχως φαινόμενα με πολύ μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες ψιχάλες προς το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου προβλέπετε μουντός συννεφιασμένος καιρός δίχως φαινόμενα.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Πατρών προβλέπεται  αρχικά αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφωρ και στα ανοιχτά του Πατραικού κόλπου προς το Ιονιο πέλαγος θα είναι πιο ενισχυμένοι εντάσεως 5-6 μποφωρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται  αρχικά αίθριος καιρός αλλά από αργά το βράδυ ξημερώματα Τετάρτης  θα συννεφιάσει.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφωρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
 
Την Τετάρτη 10-2-2016 για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται βροχερός καιρός με πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων από το μεσημέρι και μετά.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.
Για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου προβλέπεται βροχερός  καιρός  με πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας από το μεσημέρι και μετά.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Πατρών προβλέπεται  βροχερός καιρός και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε εκδήλωση καταιγίδων. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό όρος από τα 1500μ και πάνωΟι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και στα ανοιχτά του Πατραικού κόλπου προς το Ιονιο πέλαγος θα είναι πιο ενισχυμένοι εντάσεως 6-7 μποφωρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται  βροχερός καιρός με εκδήλωση καταιγίδων από το μεσημέρι και μετά. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1500μ καθώς και στα Όρη Κλωκός [Παναγιά] και στο Όρος Χιονίστρα .Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφωρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
 
Την Πέμπτη 11-2-2016 για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται αρχικά βροχερός καιρός αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί και θα βγεί ήλιος .Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου προβλέπεται αρχικά βροχερός  καιρός  αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί και θα βγει ήλιος.Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Πατρών προβλέπεται  βροχερός καιρός και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βελτίωση του καιρού και θα βγει ήλιος. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό όρος από τα 1200μ και πάνωΟι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ και στα ανοιχτά του Πατραικού κόλπου προς το Ιονιο πέλαγος θα είναι πιο ενισχυμένοι εντάσεως 6-7 μποφωρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται  βροχερός καιρός με εκδήλωση καταιγίδων αλλά από το απόγευμα και μετά προβλέπεται βελτίωση του καιρού. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1200μ καθώς και στα Όρη Κλωκός [Παναγιά] και στο Όρος Χιονίστρα .Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφωρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
 
Επιμέλεια : Πέτρος (ringo2)

Σχόλια   

 
#1 pasxos 07-02-2016 15:54
ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΑΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....!
Παράθεση
 
 
-1 #2 snowlover 07-02-2016 16:39
Μπράβο, Πέτρο! Πολύ σωστά οργανωμένη πρόγνωση για 4 πόλεις, κάτι που δεν είναι εύκολο.
Καλή επιτυχία!
Παράθεση
 
 
-2 #3 michail 08-02-2016 02:59
Μπράβο Πέτρο για τη συνεχή προσπάθεια! Καλή σου επιτυχία!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση