Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 207 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Στερεά Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το 3ήμερο 4-5-2016 έως 6-5-2016

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το 3ήμερο 4-5-2016 έως 6-5-2016

cirrus asta8eia
 
Ο Μάης μπήκε με βροχερές διαθέσεις στην Δυτική Ελλάδα και ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή.Αναλυτικά για τις πόλεις του Αιγίου και για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
 
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Τετάρτη 4-5-2016
Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 5-5-2016
Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο  θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Παρασκευή 6-5-2016
Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ορεινή ζώνη του Αράκυνθου. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί καταιγίδα και μέσα στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου αργά το απόγευμα.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός  θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο  θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
 
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τετάρτη 4-5-2016
Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 5-5-2016
Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία   θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Παρασκευή 6-5-2016
 Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στη πόλη του Αιγίου θα γίνει με καλές καιρικές συνθήκες. Αναλυτικά προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ορεινή ζώνη της Αιγιάλειας στα χωριά Πυργάκι-Κουνινά -Δάφνες-Παρασκευή- Γρηγόρη-Αράχωβα.Υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί τοπική καταιγίδα και μέσα στην πόλη του Αιγίου αργά το απόγευμα.Τις βραδυνές ώρες ο καιρός  θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο  θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση