Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 184 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Σα04202024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Στερεά Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου για το 3ήμερο 7-5-2016 έως 9-5-2016

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου για το 3ήμερο 7-5-2016 έως 9-5-2016

cumulus-and-sunset
 
 
 
 
 
 
Με συννεφιασμένο καιρό και μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών καθώς και με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα
περάσουμε το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στην Δυτική Ελλάδα.Αρχικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις και σταδιακή βελτίωση με ηλιοφάνεια  θα έχουμε την  Δευτέρα.Αναλυτικά για τις πόλεις του Αιγίου και για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
 
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Σάββατο 7-5-2016
Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων κυρίως στην ορεινή ζώνη του Αράκυνθου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 8-5-2016
Αρχικά συννεφιασμένος καιρός  με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενής βροχής αλλά σταδιακά θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του  καιρού από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 9-5-2016
Αρχικά αραιή συννεφιά με βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε άνοδο θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
 
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Σάββατο 7-5-2016
Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων κυρίως στην ορεινή Αιγιάλεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη
Κυριακή 8-5-2016
Αρχικά συννεφιασμένος καιρός με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κυρίως στην ορεινή Αιγιάλεια αλλά σταδιακά θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του  καιρού από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 9-5-2016
 Αρχικά αραιή συννεφιά με βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε άνοδο θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση