Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 211 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Στερεά Ελλάδα Πρόγνωση Καιρού Ν. Φθιώτιδας (Δευτέρα 22/1/18)

Πρόγνωση Καιρού Ν. Φθιώτιδας (Δευτέρα 22/1/18)

DSC09376

 

  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Φθιώτιδα με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές πολύ σύντομες χιονοπτώσεις έως τα 600-800m. Τα φαινόμενα αυτά θα σαρώσουν την περιοχή από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά τα ξημερώματα και θα πρέπει να έχουν σταματήσει έως και τις πρωινές ώρες.

Έτσι λοιπόν, η ημέρα θα ξημερώσει με αίθριο καιρό και λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια τμήματα του νομού, οι οποίες θα διαλυθούν έως και το μεσημέρι. Όμως θα επικρατήσουν, ήδη από τις πρωινές ώρες, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που θα αγγίξουν (ίσως ξεπεράσουν ακόμη) τα 7bf κυρίως στα ορεινά τμήματα της περιοχής.

Δώστε προσοχή στις περιοχές με τα σήματα προειδοποίησης. Στις υπόλοιπες περιοχές ο βορειοδυτικός άνεμος θα αγγίζει τα 4-6bf με ριπές τοπικά που ίσως αγγίζουν τα 7bf. Προς το απόγευμα, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στα πεδινά από 6-13°C.

Screenshot 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

Screenshot 2 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

Επιμέλεια Πρόγνωσης: Τσιλοφύτης Κωνσταντίνος (Con T.-Fthiotida) & Μπαρμπούτης Παναγιώτης (panoslamiameteo)

 

http://meteogroup.euacosmos.com/  ->  Η καιρική σελίδα της Φθιώτιδας

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση