Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 241 καιρόφιλοι και ένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΠε, 25 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Θεσσαλονίκη Καταιγίδες στη Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα - Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης 28/04/2014

Καταιγίδες στη Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα - Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης 28/04/2014

Στο ίδιο μοτίβο του άστατου καιρού θα κινηθεί η βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα 28 Απριλίου.
 
 
prognosi-thessaloniki-28-04-2014
 
Αστατος ο καιρός και στη βόρεια Ελλάδα λοιπόν με τις καταιγίδες να κάνουν την εμφάνιση τους σε αρκετές περιοχές της δυτικής - κεντρικής Μακεδονίας τις πρώτες μεσημβρινές ώρες , αλλά και στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Αρχικά όμως ο καιρός θα ξεκινήσει με συννεφιά , κατά περιόδους στα δυτικά του νομού. Οσο περνάει η ώρα οι νεφώσεις θα αυξάνονται ταχύτατα και μέχρι το μεσημέρι θα ξεκινήσουν τοπικές μπόρες , οι οποίες θα εξελιχθούν σε καταιγίδες περιμετρικά της πόλης της Θεσσαλονίκης μέχρι και το μεσημέρι. Προς το απόγευμα οι καταιγίδες θα περάσουν ανατολικά - νοτιοανατολικά του νομού και τα φαινόμενα σιγά σιγά θα μεταφερθούν στην ανατολική Μακεδονία.
 
 
Για τη πόλη της Θεσσαλονίκης περιμένουμε αρχικά λίγες παροδικές νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεγάλη και για καταιγίδα προς το απόγευμα μέσα στη πόλη. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση.
 
 
 
Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 2-3 μποφώρ , και στο Θερμαϊκό κόλπο έως 4.
 
 
Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση