Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 152 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Θεσσαλονίκη Χαλάει ο καιρός: Πρόγνωση Καιρού Αθήνας και Θεσσαλονίκης - Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Χαλάει ο καιρός: Πρόγνωση Καιρού Αθήνας και Θεσσαλονίκης - Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

kataigida-nixta-saronikos
 
 
 
Αλλαγή του καιρού στην πρωτεύουσα, όχι όμως όσο στην συμπρωτεύουσα τη Δευτέρα 13-06-2016.
Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις ήδη από τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών αρκετά νωρίς. Μέσα στην ημέρα ο καιρός θα "ανοίξει", πρόσκαιρα όμως, για να "κλείσει" προς το απόγευμα, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια του νομού, συμπεριλαμβανομένων και των δυτικων κεντρικών και βορείων τμημάτων του λεκανοπεδίου. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Αργά το βράδυ προς την Τρίτη, μπόρες και τοπικές καταιγίδες είναι πολύ πιθανόν να σημειωθούν στα ΝΑκα του νομού και γύρω από τον Σαρωνικό (Από Βούλα και νοτιότερα δλδ Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσο, Αίγινα, Ύδρα) καθώς το μέτωπο που θα απασχολήσει την δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, θα μετακινηθεί προς το κεντροανατολικό Αιγαίο.
Άνεμοι νότιοι μέτριοι έως 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το απόγευμα στα 6 με 7 μποφόρ στα νότια τμήματα του νομού.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου , στα νότια τμήματα κατά 2-4 βαθμούς χαμηλότερη η μέγιστη τιμή.
Για τον νομό Θεσσαλονίκης μέσα στη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Δευτέρας η συννεφιά θα πυκνώσει και θα δώσει ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στη συνέχεια, από τις προμεσημβρινές ώρες και έπειτα προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι αργά και το απόγευμα κεντρικά και βόρεια τμήματα του νομού. Αργά το βράδυ και εδώ πιθανόν και στην πόλη της Θεσσαλονίκης να σημειωθεί έντονη καταιγίδα.
Οι άνεμοι θα πνέουν πιό εξασθενημένοι, στα 3-4 μποφόρ από νότιες νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με πρόσκαιρη ενίσχυση στα 5-6 κυρίως το μεσημέρι και κατά το πέρασμα του μετώπου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου
Επιμέλεια άρθρου: Akis_Meteo

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση