Meteoclub.gr

Cretaforce

Στο Meteoclub.gr βρίσκονται συνδεδεμένοι 160 καιρόφιλοι και κανένα μέλος σε εγρήγορση

Πε04252024

Last updateΤε, 24 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Θεσσαλονίκη Χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες - Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης 26/02/2018

Χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες - Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης 26/02/2018

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής πρώτα στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας στην υπόλοιπη χώρα. Η Θεσσαλονίκη δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από την κακοκαιρία και αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά τμήματα.

Αναλυτικά:

prognosi-thesaloniki-26-02-2018

Βροχή ή χιονόνερο θα σημειωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στη συμπρωτεύουσα και στα πολύ πεδινά τμήματα του νομού. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά - ημιορεινά τμήματα όπου σταδιακά προς το ξημέρωμα της Δευτέρας θα κατέβουν υψόμετρο.  Χιονοπτώσεις αναμένονται στα περισσότερα τμήματα του νομού , στα προάστια της συμπρωτεύουσας αλλά και πιθανόν μέσα στη πόλη τις πρωινές ώρες. Αξιόλογες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε υψόμετρο άνω των 200-300μ. Εναλλαγές χιονόνερου και χιονόπτωσης στα παραθαλάσσια τμήματα.  Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα. Πρόσκαιρη βελτίωση τις απογευματινές ώρες ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει νέα υποτροπή του καιρού με παροδικές χιονοπτώσεις στο νομό.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δωθεί τις βραδυνές και πρώτες πρωινές ώρες εξαιτίας του παγετού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως 7 Μποφώρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 5 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση