Πα04192024

Last updateΠε, 18 Απρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας-14-17/1/19.Βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 500μ-Πρόσκαιρη χιονόπτωση στα πεδινά της Ανατολικής Αχαίας την Τρίτη-Βελτίωση από την Τετάρτη

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας-14-17/1/19.Βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 500μ-Πρόσκαιρη χιονόπτωση στα πεδινά της Ανατολικής Αχαίας την Τρίτη-Βελτίωση από την Τετάρτη

DSCN2285

 

Με βροχές και χιονοπτώσεις από τα 500μ και πάνω θα περάσουν τη Δευτέρα οι κάτοικοι της Δυτική Ελλάδας.Από την Τρίτη αναμένεται βελτίωση του καιρού με τσουχτερό κρύο όμως.Επίσης την Τρίτη αναμένονται χιονοπτώσεις στα πεδινά της Ανατολικής Αχαίας από το ύψος του Αιγίου και Ανατολικότερα.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιερά Πόλη Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στον Αράκυνθο από τα 700μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19 

Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στον Αράκυνθο από τα 600μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές  διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 17-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr http://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στο Παναιτωλικό Όρος από τα 700μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19 

Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναιτωλικό Όρος από τα 500μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 14-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθεβνείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 600μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19 

Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά από τα 500μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές  διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 17-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα Αρκανικά Όρη από τα 500μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19 

Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα Αρκανικά Όρη από τα 400μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 17-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19

Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στον Κλωκό και στο Παναχαικό Όρος από τα 700μ.Από το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις από τα 300μ και πάνω.Χιονοπτώσεις αναμένονονται στα χωριά Κουνινά, Άνω Διακοπτό,Πυργάκι,Δάφνες.Παρασκευή,Κρήνη,Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19

Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη του Αιγίου,αλλά με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις μετριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 17-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 11  βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/.

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Δευτέρα 14-1-19

Συννεφιά αρχικά με τοπικές βροχές ,οι οποίες σταδιακά από το απόγευμα θα γυρίσουν σε χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  15-1-19

Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις,αλλά με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 βαθμούς η ελάχιστη έως -1 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 16-1-19 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις μετριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 17-1-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  σημαντική πτώση θα κυμανθεί από -8 βαθμούς η ελάχιστη έως 4  βαθμούς η μέγιστηΤοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων  για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα  http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/  καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία  είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να  παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ  νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/  http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html  Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5



 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση