Πα04192024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου από 13-1-17 έως 16-1-17.Μεταβολή του καιρού στη Δυτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο με βροχές ,χιόνια στα ορεινά.

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου από 13-1-17 έως 16-1-17.Μεταβολή του καιρού στη Δυτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο με βροχές ,χιόνια στα ορεινά.

thunderstorm-oropos-ssbk
Χαλάει ο καιρός στην Δυτική Ελλάδα από τη Παρασκευή το βράδυ , με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές,τις τοπικές καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά.Την Κυριακή θα υπάρχουν πρόσκαιρα διαστήματα βελτίωσης του καιρού, αλλά από το βράδυ θα έχουμε νέα μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη νέα  εβδομάδα με βροχές και χιόνια στα ορεινά, για την οποία θα σας ενημερώσουμε έγκυρα και έγκαιρα με νεώτερο άρθρο μας.
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 13-1-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 14-1-2017
Βροχές και καταιγίδες αρχικά ,αλλά από αργά το απόγευμα θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 15-1-2017.
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 16-1-2017
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους έντονες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.
Παρασκευή 13-1-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 14-1-2017
Βροχές και καταιγίδες αρχικά αλλά από αργά το απόγευμα θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 15-1-2017.
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 16-1-2017
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους έντονες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 13-1-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ αργά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 14-1-2017
Βροχές και καταιγίδες με χιονοπτώσεις στα ορεινά αρχικά, αλλά από αργά το απόγευμα θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 15-1-2017.
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 16-1-2017
Βροχές και καταιγίδες με χιονοπτώσεις στα ορεινά , κατά περιόδους έντονες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Παρασκευή 13-1-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ αργά θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 βαθμούς η ελάχιστη έως 1 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 14-1-2017
 Χιονοπτώσεις  αρχικά, αλλά από αργά το απόγευμα θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 βαθμούς η ελάχιστη έως 1  βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 15-1-2017.
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν  χιονοπτώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 16-1-2017
 Χιονοπτώσεις  κατά περιόδους έντονες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 βαθμούς η ελάχιστη έως 0 βαθμούς η μέγιστη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση