Πα04192024

Last updateΠα, 19 Απρ 2024 6pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου από 24-1-17 έως 26-1-17.Βροχές και καταιγίδες με χιονοπτώσεις στα ορεινά στην Δυτική Ελλάδα με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου από 24-1-17 έως 26-1-17.Βροχές και καταιγίδες με χιονοπτώσεις στα ορεινά στην Δυτική Ελλάδα με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.

keravnoi thumb medium350 0
 
 
 
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, σοβαρή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην Δυτική Ελλάδα με βροχές,καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά.Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ,με μικρά διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Τέλος υπάρχουν ενδείξεις για χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας για την Παρασκευή,για την οποία  θα σας ενημερώσουμε σε νεότερο άρθρο μας.Αναλυτικά για τις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
 
 
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Τρίτη 24-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 25-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7  βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 26-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από 5  βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
 
 
Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.
Τρίτη 24-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 25-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6  βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 26-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από 3  βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.
 
 
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τρίτη 24-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις απογευματινές ώρες.Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 25-1-17
Βροχές και καταιγίδες,χιονοπτώσεις στα ορεινά κατά περιόδους,αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5  βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 26-1-17
Βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις από τα 800 μ και πάνω κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από 2  βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.
 
 
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Τρίτη 24-1-17
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις απογευματινές ώρες.Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 25-1-17
Βροχές και καταιγίδες,χιονοπτώσεις στα ορεινά κατά περιόδους,αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3  βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 26-1-17
 Χιονοπτώσεις  κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από -5  βαθμούς η ελάχιστη έως 0 βαθμούς η μέγιστη.
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση