Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου για το 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας.Βροχές και καταιγίδες-λασποβροχές το Σαββατοκύριακο.Βελτίωση με ηλιοφάνεια την Καθαρά Δευτέρα

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου για το 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας.Βροχές και καταιγίδες-λασποβροχές το Σαββατοκύριακο.Βελτίωση με ηλιοφάνεια την Καθαρά Δευτέρα

storm33
Με άσχημες καιρικές συνθήκες θα περάσουν το Σαββατοκύριακο του 3ημέρου της Καθαράς Δευτέρας οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας.Θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους,μάλιστα ενδέχεται οι βροχές να είναι κιόλας λασποβροχές λόγω της μεταφοράς αφρικάνικης εξαιτίας των νοτιάδων  που θα πνέουν.Βελτίωση του καιρού αναμένεται την Καθαρά Δευτέρα , αλλά στην Ανατολική Αχαία (Επαρχία Αιγιάλειας-Καλαβρύτων) βελτίωση του καιρού αναμένεται προς τις μεσημεριανές ώρες.Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 24-2-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ οι οποίοι θα μεταφέρουν αφρικάνικη σκόνη κάνοντας την ατμόσφαιρα θολή.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 25-2-2017
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι βροχές μάλιστα θα είναι λασποβροχές λόγω της Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 26-2-2017.
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις..Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/
Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.
Παρασκευή 24-2-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ οι οποίοι θα μεταφέρουν αφρικάνικη σκόνη κάνοντας την ατμόσφαιρα θολή.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 25-2-2017
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι βροχές μάλιστα θα είναι λασποβροχές λόγω της Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 26-2-2017.
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 24-2-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ οι οποίοι θα μεταφέρουν αφρικάνικη σκόνη κάνοντας την ατμόσφαιρα θολή.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 25-2-2017
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους από το μεσημέρι και μετά κυρίως.Οι βροχές μάλιστα θα είναι λασποβροχές λόγω της Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 26-2-2017.
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.
Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017
Αρχικά άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες αλλά προς το μεσημέρι θα έχουμε  βελτίωση και θα επικρατήσει  ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις..Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Παρασκευή 24-2-2017
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ οι οποίοι θα μεταφέρουν αφρικάνικη σκόνη κάνοντας την ατμόσφαιρα θολή.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 25-2-2017
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους από το μεσημέρι και μετά κυρίως.Οι βροχές μάλιστα θα είναι λασποβροχές λόγω της Αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 26-2-2017.
Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.
Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017
Αρχικά άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες αλλά προς το μεσημέρι θα έχουμε βελτίωση και θα επικρατήσει  ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Σχόλια   

 
+1 #1 Penteli.nt 23-02-2017 18:04
Ωραία πρόγνωση Πέτρο. Καλή επιτυχία!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση