Πα03292024

Last updateΠε, 28 Μαρ 2024 7pm

Στηρίξτε τη σελίδα μας κάνοντας μια δωρεά 
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγνώσεις Υπόλοιπη Ελλάδα Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Καλαβρύτων-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας από 7-4-2017 έως 9-4-2017.Διατηρείται η αστάθεια στη Δυτική Ελλάδα-Βελτίωση του καιρού από το Σάββατο με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.Τάση κα

Πρόγνωση καιρού για τις πόλεις Αιγίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Καλαβρύτων-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας από 7-4-2017 έως 9-4-2017.Διατηρείται η αστάθεια στη Δυτική Ελλάδα-Βελτίωση του καιρού από το Σάββατο με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.Τάση κα

astatheia cu thumb medium245 164

Διατηρείται ο άστατος καιρός στη Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.Από το Σάββατο του Λαζάρου αναμένεται βελτίωση του  καιρού  και άνοδος της θερμοκρασίας.Αναλυτικά στις πόλεις Αιγίου-Καλαβρύτων-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Αγρινίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την  Ιερά Πόλη Μεσολογγίου που έχει τις Εορτές Εξόδου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Παρασκευή 7-4-2017(Εορτές Εξόδου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου)

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στην ορεινή ζώνη του Αράκυνθου.Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017(Εορτές Εξόδου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου)

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή των Βαίων  9-4-2017(Εορτές Εξόδου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου)

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.

Παρασκευή 7-4-2017

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα .Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.


Κυριακή των Βαίων  9-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται.

Παρασκευή 7-4-2017

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα .Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.


Κυριακή των Βαίων  9-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Παρασκευή 7-4-2017

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα .Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.


Κυριακή των Βαίων  9-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από μεταβλητές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Παρασκευή 7-4-2017

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα .Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.


Κυριακή των Βαίων  9-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΝΑκές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Παρασκευή 7-4-2017

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί  πρόσκαιρη καταιγίδα .Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο του Λαζάρου 8-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.


Κυριακή των Βαίων  9-4-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν  από ΝΑκές  διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.

Η τάση του καιρού για τη Δυτική Ελλάδα μέχρι το Πάσχα έχει ως εξής.

Διατηρούνται οι καλές καιρικές συνθήκες και μόνο την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη θα έχουμε πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως ,το μεσημέρι και το απόγευμα.Η΄θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικές τιμές γύρω στους 22-24 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.Θα σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα με νέα άρθρα σχετικά με την τάση του καιρού για τις μέρες του Πάσχα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση